2777
2789
عنوان

خرافاتی ام به نظرتون؟

68 بازدید | 4 پست

سلام دوستان .من عاشق اینم که خونم و تمیز کنم بعد یه عود خوشبوووو روشن کنم.ولی هربار این کارو میکردم اوایل ازدواج دعوای شدیدی بینمون در می‌گرفت یه سری که روشن نکردم و بحثمونم نشد همسرم گفت نمیدونم چرا گاهی اوقات همین که وارد خونه میشدم انگار یه موجی از سردرد و تنش وارد بدنم میشد دوست داشتم بات دعوا کنم.خلاصه من پیگیر که شدم یه بنده خدایی گفت شما که خیلی باهم خوبین ببین شاید چشمی چیزی خوردین انرژی منفی تو خونتونه بعد گه بهم گفت خوب اون روزایی که بحثتون میشه چه کارا میکنی رسیدیم به این که بش گفتم شامم و آماده میکنم خونه مثل دسته گل عودمم روشن میکنم آقا وارد خونه میشه خلاصه اون طرف  بم گفت ایندفه عود روشن نکن ببین تغییری حس میکنی آقا منم یه مدت نکردم و دعوامون نشد اون دوستم میگفت عود انرژی ها ماورایی رو جذب میکنه شاید برای شما بدش رو جذب میکنه خلاصه الان چند سال گذشته و من باز هوس کردم روشن کنم خونه عجیب خوشبو میشه و آرام بخش میگم برم بخرم شاید تلقین بود از یه بابت میگم نه بابا بشین دلت دعوا میخواد نظرتون چیه دوستان ببخشید طولانی شد و از حوصلتون خارج شد 

نمیدونم ما روشن میکنیم جو عاشقانه میشه. ما دوست داریم. حالا که شوهرت دوست نداره روشن نکن. این همه کار میشه انجام داد برای خوشبو کردن خونه. رایحه بذار. ی جای مخصوص داره و شمع وارم. عطر مورد نظر رو می‌ریزی بالاش این شمع بو رو تو کل خونه پخش میکنه. شمع های خوشبو. بعد اسماج بسوزون طبیعی هم هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ما روشن میکنیم جو عاشقانه میشه. ما دوست داریم. حالا که شوهرت دوست نداره روشن نکن. این همه کا ...

نه شوهرم بدش نمیاد ولی حالش بد میشد در کل ایشون اعتقادی به این حرف نداره آره ممنون شمع گزینه ی خوبیه