2821
2789
عنوان

میخوام اپراتور لیزر بشم

638 بازدید | 15 پست

یه کلینیکی برای لیزر یه اپراتور خانم استخدام میکنن..

تقریباً 18 سالمه بنظرتون قبول میکنن؟؟

تک شیفت میخوام کار کنم هرچند حقوقش کمه ولی برا من خوبه. لطفاً راهنمایی کنید😢

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شرایطشونم شیفتارو گفتن و حقوق.

و اینکه قرارداد یک سال 

و گفته دانجشو نباشد و شغل دیگری نداشته باشد. همین.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

برو چرا که نه

نگرانیم اینه قبول نکنن چون سنم کمه

از طرفی حقوقش نسبت ب تایم کاریش کمه.. میگم شاید کارای بهتری باشه واسم

نگرانیم اینه قبول نکنن چون سنم کمهاز طرفی حقوقش نسبت ب تایم کاریش کمه.. میگم شاید کارای بهتری باشه و ...

شما پیش بینی منفی نفرمایید لطفاً 

شروع کنید اگر موقعیت بهتری فراهم شد تشریف ببرید جای جدید

اموزش میدن بهت؟ در کل مدرک فنی و حرفه ای لازم داره.اگه علاقه داری برو. فقط حرکت دستش تکراریه، بعضی ا ...

آره فک کنم. چون تو شرایطشون نگفتن ک مسلط به این کار باشی و اینا.

بدون مدرک نمیشه ینی؟ فقط همونجا آموزش ببینم..

شما پیش بینی منفی نفرمایید لطفاً شروع کنید اگر موقعیت بهتری فراهم شد تشریف ببرید جای جدید

آخه قراردادش یک ساله ست😂

نمیشه هروقت خواستم ول کنم مسئله اینه!

آره فک کنم. چون تو شرایطشون نگفتن ک مسلط به این کار باشی و اینا.بدون مدرک نمیشه ینی؟ فقط همونجا آموز ...

نمیدونم شاید بشه.خیلی ریلکس برو بپرس همونجا.

استارت بزن تجربه کن حالا اینکار یا هرکاری که فکر میکنی خوبه.

2825
2823
2791
2779
2792