2777
2789
عنوان

سقط جنین فراموش شده

299 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من الان هفته دوازدهم هستم رفتم غربالگری اول که گفتن جنین از 9هفته و سه روز ایست قلبی داشته بعد اصلا خونریزی و درد نداشتم الان فقط یکم خیلی کم لکه دارم میشه راهنمایی کنید ممنون میشم 

👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنین من هم تو ۹ هفته ایست قلبی کرد و رشدش متوقف شد. من هفته ۱۰ با سونو متوجه شدممنم علامتی نداشتم.

خیلی سخته با ذوق و شوق رفتم برای غربالگری گفتن بچت مرده الان دارم دق میکنم 

👻
خیلی سخته با ذوق و شوق رفتم برای غربالگری گفتن بچت مرده الان دارم دق میکنم

عزیزدلم خیلی سخته، درکت می کنم

هیچ وقت لحظه ای که با ذوق رو تخت خوابیدم که دکتر قلبشو ببینه و بعد گفت قلبش نمیرنه و مرده یادم‌نمیره

هربار یادش میوفتم اشکام جاری میشه

من هفته پیش سقط کردم واسه من ۷ هفته بود من ۱۰ فهمیدم چند روز صبر کردم خودش اصلا هیچ علایمی از سقط نداشت از عفونت ترسیدم رفتم دکتر‌ گفت برو بیمارستان بستری شو دارو بدم اگر سقط نشد برو کورتاژ رفتم دارو دادن بعد ۴ ساعت کلش افتاد ولی درد داشتم خیلی دیشبم یه تیکه دیگه اومد رفتم سونو گفت دیگه نمونده چیزی خداروشکر 

اگر تحمل دردت بالاست برو دکتر دارو بده زودتر سقط شه 

اگر نه راحت کورتاژ کن با بیهوشی خیلی راحته هیچی نمیفهمی 

ولی به حال خودش رها نکن چون سقط نمیشه 

عزیزدلم خیلی سخته، درکت می کنمهیچ وقت لحظه ای که با ذوق رو تخت خوابیدم که دکتر قلبشو ببینه و بعد گفت ...

خیلی سخته مردم بخدا اولین بچه م هستش بعد پنج سال دارم دق میکنم اول قلب داشت خیلی بهش وابسته شدم

👻
من هفته پیش سقط کردم واسه من ۷ هفته بود من ۱۰ فهمیدم چند روز صبر کردم خودش اصلا هیچ علایمی از سقط ند ...

نمی‌دونم دکترم امروز نبود برای شنبه بهم وقت دادن گفتم اول برم پیش متخصص زنان بعد اقدام کنم خیلی میترسم بیشتر از ترس ناراحتی داره منو میکشه

👻
خیلی سخته مردم بخدا اولین بچه م هستش بعد پنج سال دارم دق میکنم اول قلب داشت خیلی بهش وابسته شدم

میفهمم، منم دوبار صدای قلبشو شنیده بودم ، فقط،محض نگرانی رفتم سونو خیالم راحت بشه که نشد.

نمیدونم چی بگم؟ بگم قسمته، بگم حتی حکمتی توش بوده.

حتی نمیتونم بگم ناراحت نباش.

ولی خوب میتونست بدترش اتفاق بیفته به این فک کن.

نمی‌دونم دکترم امروز نبود برای شنبه بهم وقت دادن گفتم اول برم پیش متخصص زنان بعد اقدام کنم خیلی میتر ...

درکت میکنم هفته پیش خودم همین حال و داشتم ناراحت نباش تقدیر اینجوری بوده حالا تا شنبه ببین دکترت چی میگه ایشالا راحت سطق شه اذیت نشی 

نمی‌دونم دکترم امروز نبود برای شنبه بهم وقت دادن گفتم اول برم پیش متخصص زنان بعد اقدام کنم خیلی میتر ...

از بابت سقط هم نترس

میری بیمارستان ، فقط برای بیمارستان باید دوتا سونو از دو جای مختلف داشته باشی،که تایید کرده باشن رشد بچه متوقف شده

بعد بستریت میکنن دارو میدن و کمی هم درد داره ، اگر کامل دفع بشه حتی نیاز به کورتاژ نیست.

به نظرم بیمارستان تحت نظر باشی بهتره