2777
2789

من ترم ۶ ام. دیگه نمیخام ادامه بدم. اگه شهریه دانشگاه آزاد رو بدم ولی سر کلاس و امتحان ندم معافیت تحصیلیم پر نمیشه؟

به نام خدای رنگین کمان 🌈 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه از دانشگاه کلا همه چی قبلش بعدش هرچی توضیح بدین هیچی نمیدونم ازش تا دیپلم خوندم ۲ سال قبل تموم ...

دانشگاه ما سیرکه.

تمام وسایل آزمایشگاه هاش خرابه پول ندارن‌ عوض کنن (اون وقت پول واسه استخدام ... دارن) 

کلن کسی چیزی یاد نمیگیره اگرم بگیره خودش با یوتوب یا فرادرس داره یاد میگیره نه سر کلاس. البته رشته‌ی برق داغون بودن بچه هاش معروفه در دانشگاه ما. مثلا بچه های صنایع راحت تموم می‌کنن. 

به نام خدای رنگین کمان 🌈 
😑😑دراین حدبعد من بخوام برم دانشگاه باید چیکاراکنم

آزاد بدون کنکور هم قبول میکنه

ولی بهتره کنکور بدی حتی اگه قراره هر درس رو ۴ درصد بزنی.

حالا میخای بری که چی بشه

به نام خدای رنگین کمان 🌈 
جدی میگی بدون کنکورمیشه ینی ۴ درصد ینی چی😂🤦🏼‍♀️بخدا نمیدونم

بله پذیرش بدون کنکور دارن

منظورم این بود که صرفا رفته باشی سر جلسه کنکور 

حالا چار تا سوالم که بلدی بزنی 

حضورت مهمه نه نمره‌ت

البته قطعا این نصیحت برای دانشگاه های درست حسابی جواب نمیده

ولی من همین طوری رفتم‌آزاد تهران مرکز

به نام خدای رنگین کمان 🌈 
آزاد بدون کنکور هم قبول میکنهولی بهتره کنکور بدی حتی اگه قراره هر درس رو ۴ درصد بزنی.حالا میخای بری ...

فکرم درگیره نمیخوام برم وضع مالیم خوب نیس ولی شاید رفتم نمیدونم میگم شاید فکرم ازادشه