2777
2789
عنوان

از رشته تحصیلیم متنفرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 5140 بازدید | 79 پست
من همیشه از اون درس خونای مدرسه بودم راهنمایی و دبیرستان همشو فرزانگان بودم تا قبل از کنکور با توجه ...

چقدر تو منی.من الان بیست سال از زمان فارغ التحصیلیم می گذره و همچنان در حسرت رشته ی دلخواهم می سوزم.اما تو فرصت داری بشین باز واسه کنکور بخون.مثل من نباشی که سریع هم ازدواج کردم و افتادم تو شوهرداری و بچه داری.باز کنکور بده.خواستن توانستن است سعی خودتو بکن تا به خواسته هات برسی

کاملا درکت میکنم 

منم رشته ام رو دوست نداشتم

به اصرار بابام رفتم ریاضی فیزیک

بعدم بدون علاقه مهندسی کامپیوتر خوندم

لیسانس گرفتم خواستم تغییر رشته بدم یه سال خوندم برا روانشناسی قبول نشدم ارشد کامپیوتر رو ادامه دادم

تو ارشد باز دیدم علاقه ندارم تازه کار هم نمی تونستم پیدا کنم

رفتم دکترا هم خوندم

و هیچ علاقه به رشته ای ندارم که 22 سال از زندگیم پاش رفته

الانم شغلم هیچ ربطی به 10 سال دانشگاهم نداره

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چطوری بابت وقتی که واسم گذاشتین تشکر کنم امیدوارم یه طوری پسرتون موفق باشه که جبران تمام حسر ...

کاش می‌توانستم کمی از رنجی که می کشی کم کنم ولی کاری ازم برنمی‌آید کاش بلند بشی و شروع کنی همین

گلم سنی نداری چهارتا درس که بیشتر نیست مطمئن هستم که تو دوران دانشگاه پایه ات قوی تر هم شده ترمیم معدل هم یکسال دهم و چند درس از یازدهم وسال بعد هم بقیه یازدهم دوازدهم رو انجام بده واقعا میتونی سخته ولی اگه میخوای تمام عمرت به حسرت نگذره شروع کن 

شما گفته بودید رتبه ۵۰۰ منطقه ۲ شدید و پزشکی میحونید. واقعا تحسین یه تعداد ادم نینیسایتی ارزش دروغ گفتنو نداره، اونم وقتی ما حتی نمیشناسیمتون

در حال تحصیل | پزشک | رادیکال فمنیست 

شما گفته بودید رتبه ۵۰۰ منطقه ۲ شدید و پزشکی میحونید. واقعا تحسین یه تعداد ادم نینیسایتی ارزش دروغ گ ...

وقتی کارآگاه بازی در می یاری دقیق و کامل بخون 

خوبه توی امضام نوشتم که کاربری واگذار شده و اون فرد دوست صمیم بود که پزشکی میخوند و شوهرشم پزشک بود

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده