2777
2789
عنوان

از رشته تحصیلیم متنفرم.....

5104 بازدید | 79 پست

من از رشته تحصیلیم متنفرم هر لحظه ای که سر کلاس درساش یا شیفتاش میرم عذاب میکشم 

این سوال مثل مرگه برام که کسی ازم بپرسه رشتت چیه 

بقیه رو پست بعد میگم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

من همیشه از اون درس خونای مدرسه بودم راهنمایی و دبیرستان همشو فرزانگان بودم تا قبل از کنکور با توجه با آزمونام و اینا همش فکر میکردم و مطمئن بودیم که رتبه خوبی می یارم ولی سر کنکور همه چیز عوض شد رتبم اصلا اونی نشدکه میخواستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجبور شدم این رشته رو انتخاب کنم دیگه توان نداشتم درس بخونم براش رفتم به امید پذیرش به امید اینکه کنار می یام ولی الان تقریبا درسم تموم داره میشه ولی همچنان از رشتم متنفرم عذاب میکشم زجر میکشم حسرت دارم حسرت رشته ای که میخواستم دوستام اغلبشون رشته های تاپی قبول شدم و من هربار با دیدن اونا یک بار میمیرم و دوباره زنده میشم

منم متنفرم از رشتم ولی دارم میخونمش چون چاره دیگه ای ندارم

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
منم متنفرم از رشتم ولی دارم میخونمش چون چاره دیگه ای ندارم

منم چاره ای نداشتم ولی دارم هر روز میمیرم هر روز

راستش منم خیلی رشتم دوست نداشتم بعد از تموم کردن درسم هم با توجه به رشتم سرکار نرفتم

منم دوست ندارم برم سر کار و احتمالا نمیرم