یکی_هست مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2121 عنوان زندگی پس از زندگی 🌙🖤 146 بازدید | 12 پست تو این چند فصلی که داشت کدوم قسمتش بیشتر تاثیرگذار تر بود روتون اثر گذاشت؟بگین لطفا برم ببینم 🤍 +از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻 1403/03/30 | 21:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amandaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4454 پسره حامد که تصادف کرده بود صورتش آسیب دیده بود داستانش قشنگ بود سالای اول قشنگ تر بود و حس میکنم واقعی تر گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
سفیدیخی عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 704 اون قسمت ک پسره مشهدیه دوچرخه سواری یکرد رفت زیر ماشین صورتش اسیب شدید دیده 👶❤
یکی_هست مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2121 الکیه اونا الکی اون دنیا هم الکی؟ حتما باید مزه عذاب بهمون بچشونن تا باور کنیم؟! +از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
یکی_هست مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2121 پسره حامد که تصادف کرده بود صورتش آسیب دیده بود داستانش قشنگ بود سالای اول قشنگ تر بود و حس میکنم وا ... اینو یکی دو شب پیش دیدم +از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
یکی_هست مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2121 اون قسمت ک پسره مشهدیه دوچرخه سواری یکرد رفت زیر ماشین صورتش اسیب شدید دیده دیدمش ممنون +از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
زهرا_۷۰_۶۹ عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 374 مردی که زنش را خیلی اذیت میکرد مرده بعد از برگشت از مرگ دست زنش را میبوسید و کاملا متحول شده بود نمیدونم قسمت چندش بود ولی روی من خیای تاثیر گذاشت با دلهای پاکتون برای آرامش قلب خودم و خانوادم یه صلوات مهمونم کنید🌹❤️
الیس_درسرزمین_عجایب عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 614 یکی بود مریم قربانی اولاش فقط دوس داشتم خیلی قسمت های خوب بودن یادم نمیاد SHE IS A LAYER
راحیل7868 عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 2343 مگه هنوز میزارن؟ سری جدیده یا تکراره ؟ در خواست دوستی آقایان پذیرفته نمیشود.
یکی_هست مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2121 مگه هنوز میزارن؟ سری جدیده یا تکراره ؟ این ماه رمضون هم پخش شد فصل جدیدولی من میخوام از نت ببینم +از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
راحیل7868 عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 2343 این ماه رمضون هم پخش شد فصل جدیدولی من میخوام از نت ببینم آره ماه رمضون دیدم فکر کردم بعد اون هم قسمت جدید گذاشتن. در خواست دوستی آقایان پذیرفته نمیشود.