2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی 🌙🖤

146 بازدید | 12 پست

تو این چند فصلی که داشت کدوم قسمتش بیشتر تاثیرگذار تر بود روتون اثر گذاشت؟

بگین لطفا برم ببینم 🤍

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

پسره حامد که تصادف کرده بود صورتش آسیب دیده بود داستانش قشنگ بود سالای اول قشنگ تر بود و حس میکنم واقعی تر 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکیه

اونا الکی اون دنیا هم الکی؟ حتما باید مزه عذاب بهمون بچشونن تا باور کنیم؟!

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
پسره حامد که تصادف کرده بود صورتش آسیب دیده بود داستانش قشنگ بود سالای اول قشنگ تر بود و حس میکنم وا ...

اینو یکی دو شب پیش دیدم

اون قسمت ک پسره مشهدیه دوچرخه سواری یکرد رفت زیر ماشین صورتش اسیب شدید دیده

دیدمش ممنون

مردی که زنش را خیلی اذیت میکرد مرده بعد از برگشت از مرگ دست زنش را میبوسید و کاملا متحول شده بود نمیدونم قسمت چندش بود ولی روی من خیای تاثیر گذاشت 

با دلهای پاکتون برای آرامش قلب خودم و خانوادم یه صلوات مهمونم کنید🌹❤️
مگه هنوز میزارن؟ سری جدیده یا تکراره ؟

این ماه رمضون هم پخش شد فصل جدید

ولی من میخوام از نت ببینم