2777
2789

دختر خالم کنکور داده الان تراز کنکور9200شده 

میگه امتحاناتش رو اینطور نمره ای میگیره از نظرتون با توجه به سطح سوالاتی که شماها دیدین تراز امتحان نهاییش چند میشه

زیست19

شیمی19.5(۱۴۰۲)

فیزیک۱۸.۵(۱۴۰۲)

ریاضی۱۸.۵

ادبیات ۱۹

سلامت۱۹

هویت۱۸.۵

عربی۲۰(۱۴۰۰)

زبان۱۹(۱۴۰۰)

فیزیو یا پزشکی میاره از نظرتون من خبری تازگی از روند کنکور ندارم 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی عالیه

شما امتحان نهایی دادید ؟

الان پیشمه همش داره گریه میکنم دلم واسش کباب شد 

واقعاً میاره ؟امید الکیش ندم 

پزشکی میاره فیزیو فکر نکنم

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

پزشکی میاره فیزیو فکر نکنم

چطور؟

خب تا اونجایی که زمان من بود تراز پزشکی بهتر میخواست 

به نظرتون تراز نهایی بالا ۹۰۰۰میشه ؟

شما امتحان نهایی دادید ؟الان پیشمه همش داره گریه میکنم دلم واسش کباب شد واقعاً میاره ؟امید الکیش ندم

نه نه  منم مطمینم میارهههه با توکل به خدا 😍💖

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

از ۱۴۰۰ پشت کنکوره؟

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

چطور؟خب تا اونجایی که زمان من بود تراز پزشکی بهتر میخواست به نظرتون تراز نهایی بالا ۹۰۰۰میشه ؟

پزشکی ظرفیتش بیشتره نسبت به فیزیو 

فیزیو خیلی دانشگاه های محدودی دارن

آره ترازش بالا ۹۰۰۰هست قطعا

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

نه نه منم مطمینم میارهههه با توکل به خدا 😍💖

مررسی عزیزم خدا کنه 💜🙏🏼

شما تجربی بودین ؟

چطور؟خب تا اونجایی که زمان من بود تراز پزشکی بهتر میخواست به نظرتون تراز نهایی بالا ۹۰۰۰میشه ؟

دوستم پارسال نمرش شد ۱۸.۹۱ تراز ۹۵۵۰ داد بهش  

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

مررسی عزیزم خدا کنه 💜🙏🏼شما تجربی بودین ؟

انشالله 💖بله .

دوستم پارسال ۱۸.۹۱ شد تراز ۹۵۵۰ داد 

ایشون مطمینم تراز ۱۰۰۰۰ میده . 

انشالله 💖بله .دوستم پارسال ۱۸.۹۱ شد تراز ۹۵۵۰ داد ایشون مطمینم تراز ۱۰۰۰۰ میده .

خیلی ممنون الان کنارمه همش میگه بپرس توروخدا بپرس ببین 

دوستش هم بعضی نمراتش واسه سالهای قبلش بوده؟

والا من متوجه منظورش نمیشم از سالهای قبل منظورش چیه 

اما گویا فرق می‌کنه