2777
2789

من با خودم عهد بسته بودم که اگه به حاجتم برسم بیام و تو نی نی سایت بگم ،من ۷ ماه بود میخواستم باردار شم و نتیجه نمیدیدم قرص های میلیونی دکتر ،آزمایش واقعا خسته شده بودم ۲ ماه پیش بعد اینکه دکتر بهم یه عالمه قرص داده بود رفتم واسه سونوی فولیکول هام ولی دکتر گفت که فقط یه فولی ۱۰ دارم اون روز کل مسیر برگشت به خونه رو گریه کردم حالم واقعا بد بود اگه تاپیکای قبلم رو ببینین هم متوجه میشین ،اومدم خونه و من چند هفته فقط گریه میکردم تا اینکه یادم اومد تو نی نی سایت خونده بودم که حضرت ابوالفضل طاقتشون کمه با دل شکسته و نا امید آقا رو صدا کردم با دل خون گفتم شنیدم میگن صبر شما کمه بخدا که صبر منم تموم شده لطفا خودتون شفای منو بدین منو صاحب اولاد کنین قسمشون دادم به برادرشون و خانوم رقیه نذر کردم ماه محرم لقمه نون پنیر سبزی بدم ،

من واسه این ماه هیچ امیدی نداشتم چون دکتر آب پاکی رو ریخت رو دستم و اینم بگم که دکترم یکی از بهترین دکترای شهرمونه موعدم رسید ولی من پریود نشدم فکر میکردم باز تو پریودم مشکلی بوجود اومده میرفتم باشگاه و اونجا خودمو میکشتم تا پری بیاد ولی هیچ خبری نبود 

از جلو داروخونه که میگذشتم دلم گفت بی بی چک بگیرم ولی دو دل بودم و میگفتم مگه ندیدی دکتر چی گف امکان نداره 

اما نمیدونم چیشد که تصمیم گرفتم برم و بی بی چک بگیرم ،بعد اینکه اومدم خونه میترسیدم ازش استفاده کنم میگفتم باز ناراحت میشم ولی صبح روز بعد ازش استفاده کردم و به محض اینکه تست رو زدم مثبت شد شکه شده بودم باورم نمیشد رفتم یکی دیگه گرفتم 

تبریک میگم انشالله سلامت فارغ شی عزیزم 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلمممممم😍چقدر خوشحال شدم از دیدن این تاپیک 😍❤️

ان شاالله صحیح و سالم بغلش کنی 😍❤️🤲

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

عزیزززم مبارکت باشههه خداااروشکر    

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 

خلاصه آزمایشو اینا دادم و مطمئن شدم ،دکتر گفت دو هفته دی.ه برو واسه قلب جنین امروز رفتم و دکتر گفت دوقلو ان نمیدونستم چطوری 

ولی میخوام بگم که هیچی دست خدا غیر ممکن نیس