2777
2789
عنوان

تا حالا طلا گم کردین؟

124 بازدید | 15 پست

اگه گم کردید خودتون یا اطرافیان بیاید تعریف کنید....

خودم آره دستبند گم‌کردم از دستم باز شد تو خیابون ولی کل مسیرو رو برگشتم بعدش پیدا کردم

اره من گوشواره حلقه ای داشتم بچه بودم خیلی دوستشون داشتم گم شدن یهو 

و یکی از گوشواره هام افتاد تو حموم 

یه بار هم مامانم با بابام تازه اشتی کرده بودن براش دستبند طلا خریدم گم شد تو بازار 

i don't have a specific personality my behavior depends on yours.     INTJ🥷🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گم نکردم تا حالا ولی ازم دزدیدن

کوچیک بودم جلوی درمون بودم مرد معتاد همسایه مون از تو گوشم در اورد هر چی به مامانم گفت باور نکرد گفت زشته همسایه رو دزد نکن 

تا اینکه اندازه چند ماه از مغازه محله نسیه خرید کرد یه شبه فرار کرد 

امیدوارم برای هیچکس اتفاق نیفته ، منکه طلا هامو نمیپوشم و قایم کردم از گم شدنش میترسم

اقعا کار خوبی می کنی منم از اون روز دیگه طلا نمیندازم مگر تک پوش باشه که قفل نداره  

اره گوشواره ولی خدا رو شکر پیدا شد 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

جاریم یه دستبند سنگینو گم کرد تو عروسی هر چی گشتن پیدا نشد برادرشوهرم عروسی رو بهش زهر کرد باباش خرید گذاشت جاش تا شوهرش ولش کنه 😂😂😂

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
چرا؟ این همه؟

🥲🥲 طلاهام رو زمین بود یکی از خونه برداشته😭برده 

نیم ستم مادرم از طلافروشی خرید نگو جاش خوب نبود دربش باز میشه ومیفته زمین مادرم هرچی اون خیابونو بالا و‌پایین کرد جز ی دونه گوشوارش چیزی پیدانکرد ی دونه گوشواره و زنجیرش گم کرد 😕حالا هرکی برداشته نتونسته جفت گووشاره رو پیداکنه

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰