2777
2789

من خودم خیلی اجتماعی نیستم .دختر وپسرمم مثل من هستن .خیلی ناراحتم چون تابستون فقط تو خونه بازی میکنن یا خونه مامانم با یکی دوتا از دوستاشون . دخترم نه سالش باهوش وزرنگ پسرمم همینطور ولی هیچ علاقه ای ندارن برن کلاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من .

چون بچم کشیده به خانواده شوهرم . جای بسته نمی مونه .

فقط کوچه خیابونا :(   میدونم دست خودش نیست . چون شوهرمم نیم ساعت بمونه خونه   به من میگه خدا کمکت کنه چطور می مونی خونه :( 

خواهرشوهرامم میگن  چطور میشینی خونه ‌ صبح برو بیرون شب برگرد :(   خودشون اونطورین . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

علاقه کم کم ایجاد میشه .این سنین طلایی برای کشف استعداده به نظر من حیفه که بذاری وقتشونو فقط با بازی حروم کنن .اونم تو دوره ای که همه بچه هاشونو انواع اقسام کلاسا میفرستن 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
خودشونو از جمع جدا میکنن خیلی سخت ارتباط میگیرن

خوب میشن 

شما به عنوان مادر باید کمکشون کنی .تا بچه آن بهتر میشه روشون کار کرد 

لباس خوشکل تنشون کن بهشون اعتماد به نفس بده 

قربون صدقه شون برو .بگو انقد تو مهربونی همه بچه های کلاس دوستت دارن و.....