2777
2789
عنوان

دفترچه خاطرات شوهرم

290 بازدید | 14 پست

دفترچه خاطرات شونزده سال پیش شوهرم رو پیدا کردم ک زمان دانشجویی با دوس دخترش بوده. حالم بده. البته انصافا مرد خوبیه ها ولی ی حسی میگه الانم دوست دخترشو دیده. چیکار کنم حالم بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزای احساسی نوشته بود ؟

چرا فک میکنی الان دیدتش ؟ اون دختر معلوم نیست تو کدوم سرنوشت داره زندگیشو میکنه

حال خودتو بد نکن

شوهرجان باید دفتر رو بندازه دور

میدونه خوندیش؟

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

چی نوشته داخلش؟

براچی خوندی؟

بااینکه خودم اصن اهل این نیستم بگم این شخصیه اون شخصیه چون از نظر من توی زندگی زناشویی حز بهداشت فردی چیز شخصی دیگ وجود نداره 

ولی خب اوج بیشعوری و بی احترامیه ک دفتر یادداشت کس دیگرو برداری بخونی چه شوهرت باشه چه بچت باشه چه هفت پشت غریبه براهمینه خاطراتمو نمینویسم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

چی نوشته بود مگه

یه وقتای ادم تو دفتر خاطراتش یه چیزای مینویسه بعد ها اصن یادشم نمیاد طرف کی بوده چه ب سه هنو حس داشته باشه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چی نوشته داخلش؟براچی خوندی؟بااینکه خودم اصن اهل این نیستم بگم این شخصیه اون شخصیه چون از نظر من توی ...

ینی چی فقط بهداشت فردی؟😐

مگه فقط زنوشوهری روابط جسمیه ک فقط بهداشتش مهمه

درسته کاراسی اشتباه بوده ولی اینم نیست ک ادم بگه فقط بهداشتش برام مهمه و هیچی دیگه مهم نیست

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ینی چی فقط بهداشت فردی؟😐مگه فقط زنوشوهری روابط جسمیه ک فقط بهداشتش مهمهدرسته کاراسی اشتباه بوده ولی ...

اینطور حرفا ک اوج بیشعوریه فقط کلاس گذاشتنه. پاش برسه اینطور ادما مغز شوهرشونم ریکاوری میکنن

منم یه کار اینجوری کردم و فقط به خودم اسیب زدم با اینکار و تا الان ک یسال گذشته هرثانیه تو هرااتفاق و هرکار فکر میکنم داره میبیندش یا بهش فکر میکنه سعی کن دفترو بندازی ک دیگ نخونیش و دیگ هم اینکارو نکن چون فقط ب خودت اسیب میزنی مگر اینک تو زندگی الانت پاش بلغزه ک بعد اگ شرایط جدایی داری ته توش دربیار و گرنه ک هیچی ک بازم فقط خودت اسیب میبینی

ینی چی فقط بهداشت فردی؟😐مگه فقط زنوشوهری روابط جسمیه ک فقط بهداشتش مهمهدرسته کاراسی اشتباه بوده ولی ...

ینی چی؟

کجای حرفم این منظوریو به شما رسونده ک تو زندگی متاهلی فقط بهداشت جسمی مهمه؟؟؟

بعدم اون نظر شخصی من بود همون اولم نوشتم ک عقده مننن اینه نظر من اینه چون میدونم تو سایت از دید خیلیاتون کار درست اینه که زنو شوهر رمز گوشیو همو ندونن واین خوب نظر شماست و محترمه و به منم ربطی نداره همونطور ک نظر من....

جسم و روح ادم مهمترین دارایی هاییه ک هرانسان بهش بخشیده شده ما بوجود اومدیم برای پرورش و ارتقا سطح جسم و روح 

ادمایی ک باهم ازدواج میکنن بعدش میان مهم ترین دارایی هاشونو(جسم و روح) دراختیار هم قرار میدن (کم و زیاد مهم نیست) مهم اینه ک اون ادمارو لایق جسم و روحشون میدونن 

بعد نظر شخصییه من اینکه مسخرس این ادما ک قبول کردن یه عمر کناره هم زندگی کنن بیان بگن گوشی وسیله شخصیه و....

نظ  من اینه 

گوشی من برای همسرم و برعکس هیچ شخصیتی برای همدیگ نداره ولی حدو مرز چرا خط قرمز داره 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
ینی چی؟کجای حرفم این منظوریو به شما رسونده ک تو زندگی متاهلی فقط بهداشت جسمی مهمه؟؟؟بعدم اون نظر شخص ...

بله عزیزم حق باشماست من اشتباه متوجه کامنتتون شدم❤

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤