2777
2789
بچه ها باوجودبچه چطوری به کارا میرسین هرچندمن خیلی جاها تنبلی میکنم وقتی بچم ارومتره وکارتون میبینه یاغدادرست میکنم یاهم استراحت خواب ظهرم ک نگم براتون عادت کردم ظهراباپسرم دوساعت میخابم ک والان کل خونم نیازب تمیزماری شدیدداره😪😪

حالابی سلیقه ام نیستما 😁وقتایی ک تمیزمیکنم خونه رو یعنی تمیزمیکنما سرسری نه برق میزنه همه جا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه عزیز خودت میدونیتنبلی میکنی ،من بچم میخابه یا سرش گرمه کارامو میکنم ،خواب طهرم واقعا دو ساعت زی ...

باورکن بدنم عادت کرده صبحاساعت ده بیدارمیشم ظهراهم میخابم بازحس خواب وتنبلی دارم

والا من تمیز میکنم باز همون اش و همون کاسه

پسرم ۱۵ماهشه کثیف کاری زیاد میکنه بخاطر شیطونیاش همه دکوریا جمع شده رو میزنهارخوریه رو میزتلویزیون پارچه ضخیم انداختیم جلوش بالش گذاشتیم

همینا خودش خونرو بهم ریخته میکنه

دخترم تو نگهداریش کمک میکنه  من ی غذایی میدارم کارای خونه میکنم یوقتایی ک میخوابه منم کنارش بیهوش میشم

همسرم میگه تمیزکاری ولش کن چون فایده نداره دیگه منم سعی میکنم خوابه استراحت کنم جون داشته باشم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
بعد ناهار همیشه کار میکنم ظرف میشورم گرد گیری و جارو بقیه تمیز کاریها آخر شب وقتی بچه خواب

منم باید براخودم عادت کنم بعدناهارمن میخابم اصلا حس کارنیس مخصوصاک هیچکس خونمون نمیاد فقط مادرشوهرم ومامانمه ک مامیریم خونشون دیگه نگران بهم ریختگی نیستم😂

والا من تمیز میکنم باز همون اش و همون کاسهپسرم ۱۵ماهشه کثیف کاری زیاد میکنه بخاطر شیطونیاش همه دکوری ...

والله منم همین تفکرو درپیش گرفتم خونمونم هیچ مهمونی نمیاد هقچکسامگراینکه دعوت کنم دیگه استرس خونه روندارم کسی بیاد پسرمم فوووق العاده شلوغه هرروز حبوبات وبرنج کابینتارومیریزه بیرون