2821
2789
عنوان

دلم از دست شوهرم داره میترکه

932 بازدید | 64 پست

ظهرا مغازرو می‌بنده میاد خونه واسه استراحت و نهار  ،امروز اومد یکم خوابید قبلش اخلاقش خیلی خوب بود از خواب که پاشد گفتم یادت نره فردا به آقاهه زنگ بزنی بیاد برای سرویس کردن پکیج، دوبار گفتم جواب نداد، درو باز کرد سرش و انداخت رفت ، منم گفتم با تو دارم صحبت میکنم اصلا می‌شنوی برگشت گفت من به عالم و آدم دستور میدم حالا تو اومدی به من دستور میدی چیکا کنم منم درو محکم بستم پشتش، اومدم آشپزخونه یهو دیدم ببخشید مثل وحشی ها درو باز کرد اومد سمتم کوبید رو دستم دستبندمو پاره کرد ، رفت 😭😭😭😭😭 می‌خوام از دستش برم یه جایی شب نبینم ریختش و .....این جور موقعیت ها چه می‌کنید ...من اصلا حرفی نزدم که بخواد اونجوری واکنش نشون بده ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دلش از جایی دیگه پر بوده سرشما خالی کرده

مردها اصولا زورشون به زن میرسه 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

یکیار میگفتی تمام ما خانوما فکر میکنیم باید یک چیز چند بار به آقایون بگیم و مثل مامانا باهاشون رفتار کنیم.اشتباهه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

من و همسرم هم دیشب سر یه چیز بی ارزش به حد شدیدی دعوا کردیم  و کاملا مثل موقعیت شما من چیزی نگفته بودم ولی اون واکنش بدی نشون داد 

خلاصه بعد کلی جنگ آخر شب با هم اوکی شدیم😅

ولی خودش گفت ببخشید شرایط کار و درآمد خیلی بده و آدم رو عصبی میکنه ...

شاید همسر شما هم به خاطر مغازه ناراحت بوده

یعنی چی اخه چرا پیاز داغشو زیاد میکنی عزیز من

😐وا پس بره استقبالش بگه سلام پادشاااه خوش اومدی؟

یکم ناز و عشوه بیاد که بفهمه دیگه نباید از این غلطا کنه!!

پُرمیشوی از آنچه...پُر کرده ای دیگران را

احتمالا از جای دیگه ای ناراحت یوده یا فکرش‌ مشغول بوده سر شما‌ خالی کرده ، خودت و ناراحت نکن بزار شب ک اومد اوضاع اروم بود باهاش صحبت کن و بگو دلخور شدی از رفتارش.... البته اگر رفتار همیشگیش نیست 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من و همسرم هم دیشب سر یه چیز بی ارزش به حد شدیدی دعوا کردیم و کاملا مثل موقعیت شما من چیزی نگفته بو ...

کلا بشدت آقایون دپرس هستن بخاطر مسایل و وضع اقتصادی 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
😐وا پس بره استقبالش بگه سلام پادشاااه خوش اومدی؟یکم ناز و عشوه بیاد که بفهمه دیگه نباید از این غلطا ...

بله شما راست میگید باید بهش بفهمونه ک از دستش ناراحته

ولی کمی هم مراعات شوهرش رو کنه بد نیست  اگه غذا درست نکنه حتما شوهرش میره بیرون غذا میخوره  و بنظرم کار خوبی نیست اینجوری کنه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792