2777
2789
عنوان

قانون جذب

398 بازدید | 16 پست

سلام

لطفا چندتا کتاب خیلی خوب درمورد قانون جذب معرفی کنید                       

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستیدخیلیییی نیاز به دعاتون دارم.ممنونم مهربون  

حتاب نمیخواد...خودت مثبت فک کن به شرطی که روش مانور بدی و منفی فک نکنی...من خودم با قانون جذب شوهرم و زندگیم و بچمو بدست آوردم

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍
حتاب نمیخواد...خودت مثبت فک کن به شرطی که روش مانور بدی و منفی فک نکنی...من خودم با قانون جذب شوهرم ...

خو یه کم درموردش توضیح می دی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خو یه کم درموردش توضیح می دی؟

عزیزم من تا پارسال حتی اسمشو نمیدونستم فک میکردم فقط منم که اینجوریم😂😂

هراتفاقی که دوس داری توزندگیت بیفته راجبه ش فک کن...مثلا خونه بزرگ...مدام باخودت و اجازه نده هیچ چیز منفی راجبه اون خونه رویاییت بیاد تو فکرت...

شاید دیر به خواستت برسی ولی بی شک میرسی

باید به این قانون اعتقاد کامل داشته باشی

تو دوران مجردیم همیشه به خصوصیات اخلاقی و ظاهری شوهرم فک میکردم همونی که میخواستم شد...یا مثلا دوماهه پیش بعد کلی لنتظار واسه بچه و کارشوهرم،شروع کردم به فک کردم دربارشون که تو یه ماه دوتاش درس شن...بخدا هم بچه هم کار هر دو باهم تو یه ماه جور شد

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

شوهرم میگه کاش تو قانونت،پولو هم جز خصوصیاتم میذاشتی😂😂

الآن دارم رو پول کار میکنم و مطمينم پولدار میشیم

عزیزم من تا پارسال حتی اسمشو نمیدونستم فک میکردم فقط منم که اینجوریم😂😂 هراتفاقی که دوس داری توزند ...

خوش به حالت

من همیشه برعکسم  

همیشه یه اتفاقو به بدترین شکل تصور میکنم و بدترین شکلشودر نظرمیگیرم.شاید به خاطر اینه که بعد که اتفاقه افتاد خیلی ناراحت نشم و بگم بدتر اینم هس  

خوش به حالت من همیشه برعکسم     همیشه یه اتفاقو به بدترین شکل تصور میکنم و بدترین شکلشود ...

عزیزم از همین امروز تمرین کن

اگه به این قانون اعتقاد صد درصدی پیدا کنی به همه خواسته هات میرسی..‌اتفاقا همون فکرای منفی هم جز قانون جذبه چون بازم همون اتفاق بد میفته ولی تنو چرا مثبت فک نکنی

عزیزم از همین امروز تمرین کن اگه به این قانون اعتقاد صد درصدی پیدا کنی به همه خواسته هات میرسی..‌ات ...

اوهوم درسته

آخه راسش یه چندباری سعی کردم این مدلی فک کنم اما فایده نداشت تاثیرشو ندیدم

اوهوم درسته آخه راسش یه چندباری سعی کردم این مدلی فک کنم اما فایده نداشت تاثیرشو ندیدم

خب نشماکه همیشه منفی فک میکردی،نیاز به تمرین داری...مطمئن باش موفق میشی و میای تاپیک میزنی که فلان چیزو با قانون جذب بدست آوردم

خب نشماکه همیشه منفی فک میکردی،نیاز به تمرین داری...مطمئن باش موفق میشی و میای تاپیک میزنی که فلان چ ...

ایشالا  

مرسی گلم از راهنماییت  

ایشالا     مرسی گلم از راهنماییت    

خواهش میکنم گلم😍

موفق باشی