2777
2789

تاپیک قبلیم رو بخونید اگه حوصله ندارم یه خلاصه بگم که از یه فردی خوشم میومد و احساسمون متقابل بود اما چیزی به هم به اون صورت نگفته بودیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینین این شخص خیلی خوبه آقاست با ادبه بزرگتر از سنش رفتار می‌کنه اما یه مشکلی که داره وقتی عصبانی بشه طرف رو می‌شوره

درسته که توی شروع دعوا من مقصر بودم ( اصن یکی نیست بگه وقتی هنوز به اون صورت چیزی نگفته و فقط با ایما و اشاره منظورشو فهمونده تو مگه مادر هفت تا بچشی که این‌طوری ازش توضیح می‌خوای🤦‍♀️😂)

اما وقتی به گوشم چنین ماجرایی خورد نفهمیدم دارم چی کار می‌کنم

توضیحاتش کامل و قانع کننده بود اما بین اون دعوایی که پیش اومد خیلی حرفا گفته شد که اگر می‌خواستم بپذیرم این دعوا بیهودست حرفاش مدام جلوی چشمم میومد 

رسما به من تهمت زد!

جرفای خودم رو به خودم برگردوند و من مثل جنگ زده ها این چت رو مدام می‌خوندم و با خودم می‌گفتم فلفل خانم دیدی این پسری که تصمیم داشتی بهش فرصت دوباره بدی هم کم از بقیشون نداره؟!

به خودم می‌گفتم پس اون نگاه ها کجا رفت؟!

به خودم می‌گفتم دیدی اشتباه کردی دیدی اینم می‌خواست سو استفاده کنه و حالا که چفت دهنش باز شده متوجه شدی چه تفکری در موردت داره؟