2777
2789

من پرستاری قبول شدم قبل کنکور واقعا ارزوی اینو داشتم پرستاری قبول بشم ولی حالا یجوری شدم 

حتی وقتی میپرسن خجالت میکشم بگم پرستاری قبول شدم

نمیدونم حس میکنم پرستیژش پایینه حس میکنم اصلا نمیتونم زندگی عادی داشته باشم یا باید بیمارستان باشم یا خونه وقتیم که خونه باشم همش خستم و خوابم میاد فرصت استراحت دارن اصلا؟ 

ازدواجشون چی؟ میگن کمتر کسی دنبال پرستار میگرده چون بیشتر شبا خونه نیستن🤕😑

یه طوریم حس میکنم اگر خونه بمونم بیکار باشم وضعم بهتره😂

فقط یه دختر ایرانیه که ته هر موفقیتی هم که بخواد برسه

اول فکر شوهر و ازدواجه😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مهمه😂

ول کن بابا

😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

خوشبحالت میشه بگی چقدر هزینه کردی کنکور قبول شی منم دلم میخوام دیپلم تجربی بگیرم سریع بشینم برای پرستاری بخونم چون رشته ام دانشگاه ام هیچ پوچ شد کار برای رشته ام نبود

شغل خوبیه به نظرت؟

اره خوبه