2777
2789

بچه ها فامیل و آشناها اومدن خونمون به خاطر مراسم 

بعد من حالم بد بود سرمو یه لحظه گذاشتم روی میز یهو دختر عموی مامانم گفت خب حالا انقدر ناز میکنی برو توی اتاق دراز بکش انقدرم جلب توجه نکن🫠💔

دوست دارم بمیرم 

نمیدونم چ گناهی کردم هیچکس خوشش از من نمیاد 

دختر خالم و بقیه چپ چپ نگاهم میکنن 

میخوام منم درمورد کارای مراسم نظر بدم نظر من براشون مهم نیست گفتم میخوام باهاتون بیام خرید پارچه مشکی و ..... گفتن نه تو چرا میخوای بیایی

خداشاهده هیچ وقت نمیتونم ببخشمشون 

آخه کسی ک برادرش مرده نباید بقیه حواسشون بهش باشه؟

قلبم تیر میکشه 

کسی هم نمیذاره بخوام گریه کنم یا بتونم خودمو خالی کنم

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید زیاد خوشگلی حسودی میکنن بهت

نمیدونم بقیه ک میگن خوشگلی 

فکرشو بکن من یک ماه دیگه عمل دارم هی میگن برو آب پخش کن و فلان 

واقعا شعور ندارن؟

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

خدارحمتش کنه کاش بجاش داداش من میمرد عروسی میگرفتم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

چندسالته؟البته اون خانم بیشعور بوده اینجوری گفته شخصیتتو خورد کرده

۱۸ 

طرف روانشناسی بالینی میخونه😐

باید این سطح شعورش باشه؟

ب عشوه های دخترونت حسودی کرده ولش کن..

عشوه نداشتم ک 

مشکل کلیه پیدا کردم دارم از درد جر میخورم

ی لحظه سرمو گذاشتم روی میز گفت جلب توجه نکن برو توی اتاق منم اومدم توی اتاق درو قفل کردم