2777
2789
عنوان

کسایی که میخوان جنسیت نی نی شون پسر باشه بیاین باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 28 پست

مامانم دوقلو پسر  شکم اولش بوده ک سقط شده     

دایی م هم دو قلو پسر

دختر اون یکی داییم هم دو قلو پسر ک از اونم سقط شد     

خدا همان است که ما میخواهیم . کاش ما هم همانی باشیم که خدا میخواهد...

لبنیات کلا حذف

غذاهامو شور میکنم میخورم

انگور کشمش و برگه زردالو زیاد میخورم

گوشت قرمز حذف

چیپس و پفک 

زیتون و خیارشور با غذام میخورم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پسر بیشتر دوس دارین؟من هرجوری فک میکنم مزیتی واسه پسر نسبت به دختر پیدا نمیکنم اخه

هرکی یه جنسی رو دوست داره شاید یکی هلاک دختره اونوقت مزیت دختر چیه به پسر 

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟  

چه دارویی دکتر بهتون داده؟

منم مشکلم حل بشه لبنیات وگوشت قرمزحذف واینجور که معلومه باید بی خیال رژیم لاغری بشم 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

یه تاپیک کامل وجامع هست من تو ورژن جدید نمیتونم برم تو علاقه مندیهام ببینمش 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

من دستور پسر روگرفتم ورعایت کردم پسر شد اما برای دومی دستور رعایت نکردم وشد بعد از پریودی یک شب درمیان وقبلش حتما توجوش شیرین بشینه و هنگام نزدیکی اول زن ارضا بشه و زمان پریودی هرروز خرما بخوره شوهرشم باید مرتب موز بخوره دستورش خیلی طولانیه

چه دارویی دکتر بهتون داده؟ منم مشکلم حل بشه لبنیات وگوشت قرمزحذف واینجور که معلومه باید بی خیال رژی ...

کپسول رویال و جیسینگ قطره زعفران

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود