2777
2789

الان زندگی آرومی دارین با وجود نبودش؟

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا به رفتن هیچ آدمی فکر نمی‌کنم. قطعا هم‌مسیر من نبوده. واسه همین اصلا زمانی طول نمی‌کشه که بخوام فراموش کنم.

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

با اینکه ۹سال توی رابطه بودم و رابطه مون خوب بود ولی در عرض کمتر از چهل روز...و تو این مدت واسه اینکه برگردم و دوباره وسوسه نشم خیلی از خدا کمک خاستم

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..

مردا که کلا قلب ندارن پس حتی به ثانیه همه نمیکشه کلا چه رل باشن چه همسر یا هرچیز دیگه وقتی از پیشت ده قدم میرن کلان فراموش شدی تمام

اما خانم ها احساس دارن متاسفانه و خیالردازی میکنن درصورتی که اون نه بهت فکر میکنه و نه هیچ وقت دیگه ای برنمیگرده

فراموش ک نمیشع ب نبودش عادت کردم 🥺هنوزم دلتنگش میشم 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
4سالخیلی عذاب کشیدمولی الان زندگیم پر آرامشه کاش بیشتر به خودم سخت میگرفتم 4هفته ای تموم میشد

من دو بار تموم کردم

ولی دوباره با اصرار اون برگشتم

ولی نمیتونم باهاش ادامه بدم

فقط دلتنگی رو نمیدونم چجوری کنار بیام باهاش