2777
2789

خانوما دخترم 8ماه

همه چیش نرماله دوتا دندون داره 

همه چیش در سطح بچهای هم سطح خودشه 

ولی سینه خیز هنوز نمیره

چند روزه ریز ریز میاد جلو 

نگران شدم میگم نکنه دیره 

کوچولوهای شما چند ماهگی شروع ب سینه خیز رفتن کردن؟ 

خاهشننن 😶‍🌫️لایک نکنیننننن 😖🌸

نگران نباش

قرار نیست همه ی بچه ها مثل هم باشن

میدونم حرف های اطرافیان آزار دهنده ست 

اما همین که سلامته ، خداروشکر

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

نگران نباش هربچه ای یطوره بچتو با بچه های دیگه مقایسه نکن انشاالله ک تنش سالم باشه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباشقرار نیست همه ی بچه ها مثل هم باشنمیدونم حرف های اطرافیان آزار دهنده ست اما همین که سلامته ...

یکی از اقوام همسرم گفت چقد بچه تنبله 

ن یه بار ن دوبار چند بار گفتم 

منم خیلی حساسم واقعن ناراحت شدم 

بچس بزور بگم سینه خیز برو؟ 

دختره اول من نه سینه خیز رف ن یه قدم تو روروئک برداشت ن از جایی گرف ک راه بره  ۱۱ماهگی چهاردستو پا رفت ۱۳ماهگی یه دفعه مستقل وایساد بدونه این ک دسشو جایی بگیره

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

دختره اول من نه سینه خیز رف ن یه قدم تو روروئک برداشت ن از جایی گرف ک راه بره ۱۱ماهگی چهاردستو پا ر ...

اخه مادر همسرم میگه پسر کوچیکش اینطور بوده کلا سینه خیز نرفته 

میگم حتما بچه ب عموش رفته 

عزیزم همه ی بچه ها مثل هم‌نیستن

من یه دخترم حتی برنمیگشت چه برسه به سینه خیز

مامانم برمیگردوندش به شکم

گریه میکرد

مامانمم مینشست به گریه که این مریضه که نمیتونه

هیچ کاری نکرد فقط می نشست

یک هفته به یک سالش بود که هرچی گریه کرد بغلش نکردم رفتم توی آشپزخونه یه دفعه دیرم پشت سرم ایستاده

یکدفعه هم ایستاد هم راه رفت

حتی الانم از پهلو به پهلو شدن یا به شکم خوابیدن بدش میاد با اینکه ۱۳ سالشه یعنی صاف میخابه صاف بیدار میشه  

پسرم ۹ ماهگی راه افتاد

دختر دومم ۱۴ ماهگی راه افتاد

نگران نباش عزیزم بچه ها فرق دارن

پسر من ۹ماهگی دندون دراورد

دو هفته بعدش چاردست و پا رفت

دخترم ۶ماهش تموم شده بود دندون دراورد ۷ماهه شد ۴دست و پا رفت

ب حرف افتاد

الان پسرم ۱۵ ملهشه ۵،۶ کلمه بیشتر نمیگه درصورتی ک دخترم این سن کلیییییییی حرف میزد

بچه‌ها باهم فرق دارن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
اخه مادر همسرم میگه پسر کوچیکش اینطور بوده کلا سینه خیز نرفته میگم حتما بچه ب عموش رفته

ربطی نداره ب کی بره ب کی نره هر بچه ای یه مدله من بچه دومم بجاش مرحله ب مرحله راه افتاد مث اولی نبود یه دفعه را بره

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

پسر من ۹ماهگی دندون دراورددو هفته بعدش چاردست و پا رفتدخترم ۶ماهش تموم شده بود دندون دراورد ۷ماهه شد ...

منم بچه اولم تا دوسالگی کامل شد حرف زدنش حتی اسم میوه هارو انگلیسی میگف ولی بچه دومم ۱۹ ماهشه الان چندتا کلمه بلده فقط

منم بچه اولم تا دوسالگی کامل شد حرف زدنش حتی اسم میوه هارو انگلیسی میگف ولی بچه دومم ۱۹ ماهشه الان چ ...

من بعضی وقتا خیلی کلافه میشم همه چی میفهمه زورش میاد بگه☹️

کلا همه کاراشو دیر انجام داد دخترم ۱۱ماهگی میدویید پسرم ۱۴ماهگی راه افتاد😬

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من بعضی وقتا خیلی کلافه میشم همه چی میفهمه زورش میاد بگه☹️کلا همه کاراشو دیر انجام داد دخترم ۱۱ماهگی ...

من دختره اولم از یه سالگی از پوشک بدش میومد میکند پوشکشو منم شانسی بردم دسشویی دیدم قشنگ دسشویی میکنه ولی این دومی اصلا نمیفهمه دسشویی برای چیه فقط میگه دَشو میبرمش میخنده بازی میکنه