2777
2789
عنوان

پیوند ابرو 😑🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 51 پست
شما الان حداقلش ۲۵ سال و داری یا شایدم بیشتر یا اصلا کمتر هرچی ولی آدما باید با بچه هامون تو عصر و د ...

اره ۲۵ سالمه مال ۵سال پیشه زیاد دور نیست

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردار عزیزم ، کس پایهه نداری. مثل خاله عمه ؟ ب هر بهانه ایی برو بیرون برو ارایشگاه بگو وسطشو برداره ...

دوست صمیمی مامانم پایه است فقط تا اون بخواد ب مامانم بگه دوازدهمم تموم شده😐😂

اومدم بهم راهکار بدین وگرنه سرخود انجام دادن و خودم بلد بودم حاجی خواستم بیاین راه روش نرم کردن دلشو ...

الان خودم ی بار دیگ خوندم چیزی ک فرستادموو انگار دعوا دارم😂🫠

من ب مامانم گفتم روز تولدم برمیدارم اونم برای اینکه من ولش کنم رو عصابش نرم هیچی نگف سر تکون داد

بعدد دو روز مونده ب تولدم خودم موچین گرفتم کندم😌🫠😂

ولی خون اومد جاش انقد سفت بود🥲

تو برو ارایشگاه من خودم زدم ریدم ب ابروم😂😂

تازه پدر من بیشتر غیرت داره رو ابروو تنها شانسی ک داشتم این بود ک  زیاد دقت نمیکنه .

الان خودم ی بار دیگ خوندم چیزی ک فرستادموو انگار دعوا دارم😂🫠من ب مامانم گفتم روز تولدم برمیدارم او ...

😭😂پیام همیشه همینه 

شایدم همین کارو کنم 

نه آخه میدونی مثلا اگه بیام سر خود انجام بدم 

تا سال های بعد وقتی موهام و دندونام همرنگ شن همش بهم میگه اون کارتو من راضی نبودم چوب‌شو میخوری😶😭😂

دوست صمیمی مامانم پایه است فقط تا اون بخواد ب مامانم بگه دوازدهمم تموم شده😐😂

😐😂 

هوو الان همسن توو همه عملی شدن .

حالا مامانت گیر پشمه!

🥲 برای من الکی میگف بزنی عمه هات حرف در میارن 

بخدع زدم هیچی نگفتن 

تازه دختر عمم هی میگف بزن 

زدم انقد خوشحال شد😐💔

تازه هیچ از دختر عمم و عمه هام خوشم نمیاد😂

😭😂پیام همیشه همینه شایدم همین کارو کنم نه آخه میدونی مثلا اگه بیام سر خود انجام بدم تا سال های بعد ...

وای دقیقااا😂😂🫶

حرفای همه مادرا همینه 

فدا سرتت بردار 

😐😂 هوو الان همسن توو همه عملی شدن .حالا مامانت گیر پشمه!🥲 برای من الکی میگف بزنی عمه هات حرف در م ...

یه بنده خدایی تو فامیل هست به لاغر بودنم گیر میده اون موقع ک تپل تر بودم می‌گفت تپلی و خیلی این جات چاقه و فلان الان ک لاغر شدم میگه خیلی اینجات لاغره😑یا مثلا هر روز ب ابروم گیر میده یا قیافم و مسخره می‌کنه واسه همینم ک شده می‌خوام حداقل تو این سن همه همه کار می‌کنن منه بدبخت فقط وسطشو بزنممم

یه بنده خدایی تو فامیل هست به لاغر بودنم گیر میده اون موقع ک تپل تر بودم می‌گفت تپلی و خیلی این جات ...

وااا😐💔

اینجور ادما ، عقده ایین 

یاا اینکه حسرت تورو میکشن شاید تو فکر کنی من چی دارم ک اون حسرتمو میکشه ولیی همین ی صدف ناخن قشنگ تو برای اون خیلیه

چون نمیتونن مثل تو باشن بدتو میگن

من خودم بچه دار شم ب محض رشد کردن پشماش همه شو میزنم مردم هم غلط میکنن حرف بزنن🥲😑😂

اره منم واقعا 

ولی یهو دیدی نسل بچه های ما با پشم مد بود🤣🤣🤦‍♀️

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
🤣🤣🤣😭😭😭😭مامانمم در جواب همه اینا یه نامه می‌نویسه و قهوه اینم می‌کنه🤣😑

ای دهن سرویسسس😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
باید برم ببینم موفق میشم یا چی 🥲😂دعا کنین موفق شم و ابروهامو بردارمممم

فایتینگ😂💔

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER