2777
2789
عنوان

پیوند ابرو 😑🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 51 پست
لطف دارین ولی نه واقعا مامانم تو همه چیز پایه ای مثلا کلاس نهم خودش منو برد موهام و رنگ کردم یا مثلا ...

ببین من الان ۱۶ سالم هست دهنم تموم شد دارم میرم یازدهم از همون هفتم ابرو برداشتم البته جور ضایعی نبود ولی مامان اینا خیلی حساس و مذهبی و سخت گیرم. یه مدت فحاشی کرد الان دیگه عادی شده 

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
ببین من الان ۱۶ سالم هست دهنم تموم شد دارم میرم یازدهم از همون هفتم ابرو برداشتم البته جور ضایعی نبو ...

تو هم قبلش تهدید کن بگو میری میزنی حرفایی که بچه ها بهت میگن رو بگو پیاز داغشو زیاد کن بعد مثلا بگو فلان ناظمم تو فلان سال بم گفته ابروت فلان جوره هی از آدمایی که فعلا در دسترس نیستن نقل قول بیار فردا بیرون بردار ولی زنونه بر نداری ها با تیغ بزن که در بیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من الان ۱۶ سالم هست دهنم تموم شد دارم میرم یازدهم از همون هفتم ابرو برداشتم البته جور ضایعی نبو ...

خیلی بده که همه چیزو قاطی میکنن مثلا من نمیخوام ازدواج کنم هیچوقت ینی نباید هیچوقت ابرو بردارم؟مگه عهد قاجاره

تو هم قبلش تهدید کن بگو میری میزنی حرفایی که بچه ها بهت میگن رو بگو پیاز داغشو زیاد کن بعد مثلا بگو ...

اصلا نمیخوام بالا پایینشو پس کاری کنم می‌خوام فقط وسطشو بردارم 

ولی کلا حتی حرفایی که واقعن بهم میزنن ب ناصر ابروهام و میگم بهش ولی میگه حرف مردم مهم نباشه برات 

میگم خب من حرف مردم برام مهم نباشه ولی شما ب خاطر حرف مردم نمیزاریم من بردارم اینا رو

اصلا نمیخوام بالا پایینشو پس کاری کنم می‌خوام فقط وسطشو بردارم ولی کلا حتی حرفایی که واقعن بهم میزنن ...

دقیقا به نظرم وسطشو برداری که چیزی نمیشه من خودم تنها کاری که برا انجام دادنش به مامانم اطلاع نمی‌دم دستشویی رفتنه حتی برا حموم هم به مامانم میگم ولی خوب چه میشه کرد. الان سال دیگه میرم یازدهم بچه که نیستم ولی با اینکه مامانم نرم تر از قبل شده ولی بازم غیر مستقیم از برداشتنش ممانعت میکنه

دقیقا به نظرم وسطشو برداری که چیزی نمیشه من خودم تنها کاری که برا انجام دادنش به مامانم اطلاع نمی‌دم ...

جالب اینجاست که مامان من میگه شما اصن حرف مادر و پدرتون و ب هیچ جاتون نمی‌گیرین و کار خودتون و میکنین 

اینهمه مثلا دخترای دور و برم و میبینم میگم واقعا چقد من خوب بزرگ شدم و هرکاری خواستم نکردم و اینا 

مامانم بازم میگه تو سر خود کاری ک میخوای و انجام میدی خیلی زورم میاد 

جالب اینجاست که مامان من میگه شما اصن حرف مادر و پدرتون و ب هیچ جاتون نمی‌گیرین و کار خودتون و میکنی ...

دقیقا. ولی ببین ته تهش فقط خودت اذیت میشی ها منم مامانم همین حرفایی که میزنی و حتی بد ترش رو هم میزنم. ولی بهتر از اینکه برم بیرون و تمسخر شم ولی جدای از اون زمان اونا این چیزا نبود و هر کی ابرو بر می‌داشت و مجرد بود یعنی خراب بود ولی الان اینجوری نیس آخه چه شکلی بین ۲۵ ، ۳۰ نفر همه تمیز و شیوه کرده فقط خودم پشمالو. هر موقع صورتم رو تمیز میکنم به روم میاره.