2777
2789
عنوان

پیوند ابرو 😑🚶🏻‍♀️

1619 بازدید | 51 پست

سلام من ۱۷ سالمه ...

اعتماد به نفس صفر همه چیز صفر ، صفر صفرااااا 

هرچی میگم مامان تو رو خدا اجازه بده من فقطططططططططططط پیوند بین ابروهامو بردارم اصلا اجازه نمیده 

هرچقدر منطقی و آروم باهاش صحبت میکنم که واقعا اذیتم می‌کنه بازم اجازه نمیده 

حتی یه بار یکی از دوستام بهم گفت این اتوبانتو بردار 

درسته حرف مردم مهم نیست ولی هرچی باشه آزار میده آدمو...اونقدرا زیاد نیست ک مثل بقیه ابروم باشه ولی خب ب اندازه ای ک رو اعصابم پیاده روی کنه هست 

از طرفی اصلا دوس ندارم سر خود کاری کنم و مامانم و تو عمل انجام شده بزارم 

از طرفی هم مامانم میگه نه حتماااااااا دوازدهم و ک تموم کردی بعد باید برداری 

میگم مامان جان لطفاااا من واقعا اذیت میشم ولی اصلا انگار ن انگار 

لطفا بیاین بگین چ کار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مامان سخت گیری

مادرا حواستون باشه اینجوری گیر الکی به بچه هاتون بدین نتیجه ی عکس داره

اسی شما خیلی فرزند خوبی هستی خیلیا اصلا اهمیت نمیدن و سرخود کارشونو میکنن

لایک نکن دوست عزیز !                                             

سر خود بردار 

نذار والدینت تو تمام جزئیات زندگی شخصیت دخالت کنن

وگرنه تبدیل به یه آدم وابسته و بی کفایت میشی که نمی تونه برای زندگیش تصمیم بگیره و گلیم خودشو از آب بکشه بیرون

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

نمیدونم واقعا این موها چرا باید بمونن توی عمل انجام شده قرارش بده🚶🏻‍♀️

نه دوست ندارم 

مامانم اونقدری خوب هست که دلم نیاد بدون اجازش و رضایتش کاری کنم 

ولی خب اینو انگار نمیتونه درک کنهههه

چه مامان سخت گیریمادرا حواستون باشه اینجوری گیر الکی به بچه هاتون بدین نتیجه ی عکس دارهاسی شما خیلی ...

لطف دارین 

ولی نه واقعا مامانم تو همه چیز پایه ای مثلا کلاس نهم خودش منو برد موهام و رنگ کردم 

یا مثلا اجازه میده برم لبامو ژل بزنم ولی نمی‌دونم چرا انقد رو این مورد حساسه

ببین به نطر من خودتو اذیت نکن چون خودت میگی که هرچقدر بهش میگم میگه نه بعدشم ابروی پیوند خیلی خوبه(جدا از اینکه بخوام تعریف کنم) من عاشق پیوند ابرویم هرکیم گفت چرا ابروهات رو ور نمیداری یا گفت چقدر زشتی بگو به خودم مربوطه و بجای اینکارا برو خووت و قیافتو درست کن نه اینکه از من اشکال بگیری

سر خود بردار نذار والدینت تو تمام جزئیات زندگی شخصیت دخالت کننوگرنه تبدیل به یه آدم وابسته و بی کفای ...

سر خود ؟ من هیچ کاری و بدون رضایت مامانم انجام نمیدم ب خصوص ک خیلی برام زحمت کشیده ولی چجوری بگم من واقعا خیلی دلم میخواد اون حس تمیز شدن وسط ابرو رو تجربه کنم واقعا دلم میخواد 

میدونین خودتون ک ی سری کارا انجامش تو همون زمان خودش خاصه وگرنه من بیام ۲۲ سالگی ابرو بردارم اصن ذوقی ندارم که

لطف دارین ولی نه واقعا مامانم تو همه چیز پایه ای مثلا کلاس نهم خودش منو برد موهام و رنگ کردم یا مثلا ...

حتما فکر میکنه اگه ابرو هاتو بزنی مردم فکر میکنن یکی اومده خواستگاریت و تو جواب مثبت دادی که رفتی اینجوری ابروهاتو زدی