2777
2789

مثلا واسه اینکه برای خودتون خرید کنید لباس مانتو شال شلوار 

چقدر پول میگیرید از شوهرتون من خیلی کم میرم خیابون دلم میخاست آخر هفته برم خرید ب شوهرم میگم پول میدی یکم لباس بخرم خیلی وقته خیابون نرفتم میگه ۵۰۰تومن بدم بسه

اخه ۵۰۰تومن چی میکنه یدونه شال میکنه؟

منم گفتم نه نمیخاد بعدا میرم حالا بمونه برا بعد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این چ لفظیه🫠 میرید خیابون 😐😂

حداقل بگو میرم خرید ، میرم گردش ، میرم بچرخم تو پاساژا ، میرم مرکز خرید و..

بعدم خریدهای من جوری نیست که یهو پاشم برم مانتو بخرم ، من از قبل برنامه ریزی میکنم چون باید ست بخرم و مثلا در کنار مانتو شال و شلوار و.. هم میخرم 

اخ دست رو دلم گذاشتی دوسال سر بیماری که دارم افسرده شدم هبچب لرای خودم نخریدم . دیروز با مادرم همسرم رفتیم بازار شوهرم گفت مانتو شلوار بخر مادرم میگفت ولکن اه چهقدر ولخرجی فلانی هزاران حرف حالم بدتر کرد از یه طرف نگاه میکنم میبینم هیچ چیز برام تازگی نداره غصه میخورم 

هر موقع بخوام که نمیشه آخه 

اونم همیشه که پول نداره 

ببین من قسطی میخرم لباس 

قسطی هم پولشو میدم 

هر موقع داشت که بهم بده 

از همون پول قسط لباس میدم 

قطسی هم لوازم خونه میخرم 

چون کارگر هست 

معلوم نمیشه کی پول داره چقدر داره 

وقتی پول دستش میاد یه مقدارش رو میده به من 

از همون قسط هامو میدم 

بهتره هر موقع حقوق گرفت ازش یه مقدار بگیری بذاری کنار تا جمع بشه 

چیزای که لازم داری بخری 

من چون پول دستم نمی‌مونه 

چون اگه میمون طلا می‌خریدم 

البته دارم اصلاح میکنم که همین پول کم رو سکه بخرم سکه پارسیان .

از طرفی هم چون روستا هستیم راهم به شهر دوره شاید در ماه یه بار برم شهر یا هر چند ماه یه بار برم 

اون پولی هم که دستم هست خرج میشه نمی‌مونه که برم سکه بخرم 

ولی شما میتونی