ممکنه بی بی منفی باشه ولی آز معمولا مثبت میشه اگه باردار باشی
فعلا یه مدت دیگه صبر کن اگه اقدامی این عقب اتداختنا طبیعیه و اتفاقا نشونه خوبیه.یعنی هورمونهات دارن به اقداما جواب میدن برای بارداری حاضر شن و میگن نهایتا دوسه ماه دیگه بارداری
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تجربه ای نداشتم اما همین جا از خیلیا شنیدم ک با بی بی منفی بعد ی مدت بارداریشون ثابت شده ولی معمولا از دقیقه...حالا باز صب کن...اگه بازم پریود نشدی ی دکتر برو شاید اختلالات هورمونیه...
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
من سری قبل همین مشکلو داشتم بی بی و آز هر دوتاش منفی شد تا یک ماه هم پریودم عقب افتاد داشتم دیوونه میشدم دیگه سونو داخلی انجام دادن معلوم شد هم کیست دارم هم تنبلی تخمدان الان واسه سه ماهم دارو داده دارم استفاده میکنم
روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
آره عزیزم نه قرصی مصرف کرده بودم نه چیزی همش تلقین میکردم که باردارم ولی خب نبودم اومدم اینجا راهنماییم کردن گفتن برا ما هم اتفاق افتاده ولی شما نگران نباش انشااله که شما باردار باشی و خبرشو بدی
منم ۳ چهار روز از موعدم گذشته بیبی چکام منفی هستن ولی روز موعد ک از دادم بتام ۸و نیم بودش ... اگه تا فردا پری نیاد دوباره آز میدم ... میخواستم امروز برم...گفتم بیشتر صبر کنم شاید پری بیادش ...