2777
2789
عنوان

آزمون های قلمچی

54 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها کسی هست که آزمون های قلمچی رو ثبت نام کرده باشه؟ سوالاتش چطوره؟خوبه بده متوسطه؟ پاسخنامه اش چطوره؟ مخصوصا پاسخنامه زیستش

من خودم ماز ثبت نام کرده بود ولی برای آزمون های تابستانه برنامه راهبردی خیلییی بدی چیده برا همین دو دل شدم

چه پایه ای هستی ؟من هنوز تصمیم نگرفتم چه آزمونی ثبت نام کنم

امسال میرم دوازدهم 

من تا همین امروز تصمیم داشتم برم ماز ولی دیگه با این برنامه راهبردی که چیده واقعا دو دل شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال میرم دوازدهم من تا همین امروز تصمیم داشتم برم ماز ولی دیگه با این برنامه راهبردی که چیده واقعا ...

منم کنکوری ٫۴۰۴ هستم میرم دوازدهم امسال 

من دوستم امسال کنکورشو عالی داده می‌خوام ازش بپرسم چه آزمونی برم 

فک کنم خودش هم قلم چی شرکت کرده بود دوازدهم و هم ماز 

زیست ماز

دانش اموزی که پاسخنامه زیست بخونه نهایتش 40 میزنه که حیلی خوب بزنه تهش 50

من پاسخنامه نمیخونم ولی قابل توجه ات تحلیل آزمون از خوده آزمون مهم تره 

دانش آموزی هم که آزمونش رو تحلیل نکنه نهایتش ۲۰ درصد بزنه

من پاسخنامه نمیخونم ولی قابل توجه ات تحلیل آزمون از خوده آزمون مهم تره دانش آموزی هم که آزمونش رو تح ...

من مخالف تحلیل ازمون نیستم  مخالف تحلیل ازمون یا تست زیست از روی پاسخنامه هستم چون پاسخنامه خوندن باعث میشه الکی فکر کنی یاد گرفتی ولی هفته بعد فراموش میکنی ولی اشکالاتت از روی کتاب در بیاری همیشه یادت میمونه این فقط تجربه من بود شما هرجور بهتر یاد میگیری انجام بده 

به اندازه ی کل وزنته فقط خود قلبم 
من مخالف تحلیل ازمون نیستم مخالف تحلیل ازمون یا تست زیست از روی پاسخنامه هستم چون پاسخنامه خوندن با ...

کلا پاسخنامه خوندن اشتباهه چه از روی کتاب کار چه آزمون. ولی یک سری نکات مهم رو میتونی از روی تحلیل تست ها در بیاری که اونا مهمه