2777
2789

نه کی گفته .پسرخوب هست ولی کمه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره راسته،نمیدون چرااا

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

هم دختر خوب هم پسر خوب 

و اینو ادم وقت ازدواج خودش یا نزدیکانش ک دنبال کیس ازدواجن بهتر متوجه میشه 

ب دلایل زیادی بی چهارچوبی زیاد شده،ک خب ادمای زندگی کن و اگاه ب زندگی مشترک میدونن ک اینا چ تاثیری رو زندگی مشترک داره و...

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

نه راست نیست. همین مثالم در مورد دخترا وجود داره. درصورتیکه کلی دختر و پسر خوب و نجیب و سالم تو جامعه مون دارن زندگی می کنند

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پسر خوب رو تعریف کن تا بهت بگم پیدا میشه یا نه

سر ب زیر 

صادق 

رفیق باز نباشه 

اهل کار 

با خانواده 

هیز نباشه

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
سر ب زیر صادق رفیق باز نباشه اهل کار با خانواده هیز نباشه

عزیزم هست کمم نیستند منتها خود دخترا بر اساس معیارای دیگه انتخاب میکنن و بعد انتظار دارند بقیه چیزام خود به خود خوب باشه

پیدا میشه ( باید از خدا و قرآن و ادعیه ی شرعی کمک گرفت جهت یه ازدواج خوب و موفق 

من در کاربر ( @آلتادین ) البته تعلیق یک طرفه شده 

تاپیک اولم : چله های باطل سحر و چله های بخت گشا دارم {{{ همه ی ( همه ی ) چله های بخت گشا رو انجام بده مخصوصا ختم یس نخودکی اصفهانی " جهت یه ازدواج خوب و موفق " }}} 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش " از روز دوم مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی " 

روز نحس (( روز قمر در عقرب  _  روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن " هم ایام نحس هست و شدت نحوست اون روز حتی از ایام قمر در عقرب هم بیشتره و به همبن خاطره که نماز آیات واجب سده تا نحوست اون روز با عبادت و سجده خنثی بشه " ))

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط واجب ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه ( در هر ماه رو هم رفته ۴_۵ روزه ) 

کلا کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز نحس نباشه ( که مهمترینش خواندن خطبه ی عقد هست بعد نامگذاری روی نوزاد یا تعویض اسم خود یا دیگری و غیره که در گوگل هست ) 

+ ختم و چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه .

پیدا میشه ( باید از خدا و قرآن و ادعیه ی شرعی کمک گرفت جهت یه ازدواج خوب و موفق من در کاربر ( @آلتاد ...

روز شروعش در روز نحس نباشه و پریود هم نباش از روز دوم مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی