2777
2789
عنوان

من یه ماه تعلیق بودم

56 بازدید | 4 پست

یه ماه تعلیق بودم فک کنم خیلیا بدونن چرا چون اون موقع انقدد ادم تعلیق کردن بیشترا دیروز از تعلیق درومدن🙂🙂🙂🙂مسخرس یا سایته گزارش بدین دوستان من میخام از اینجا لللفتتتت بدم😂💔

چرا تعلیق

وقتی رئیس جمهور شهید شدن قبلش تاپیک زدم هر تاپیکی توش کلمه رئیس جمهور بود رو حذف کردن منم اخطار قرمز گرفتم یه روز قبلشم اخطار زرد گرفته بودم سه روز تعلیق شدم معلوم نیس سایته یا پادگانه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو دو هفته تعلیق کردن فقط یادمه یکی پرسید امتحانات برگزار میشن یا نه منم گفتم حالا درسشون رو بخونن. ...

ببا گاون همه من میخام فحش بدم کاربریم کلن بترکه من نمیخام اینجا بمونمم😂😂😂

واقعا در حد یه نظر دادن هم حرف بزنی میپرن روت سر چیزایی که حقه هم تعلیقت میکنن ینی یه ادمایی اینجا پیدا میشه که احساس میکنم غیرررممکن تو واقعیت وجود داشته باشت متاسفانه