2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه بیاین یه سوال مهم

98 بازدید | 15 پست

عروسی خالمه یکشنبه تا تالارش هم دوساعت راهه منم کنکور دارم ۲۱ تیر بنظرتون برم؟ هنوز هیچ کاری نکردم نه لباس خریدم نه کفش نه چیزی 😟 دودلم برم یا نه 

شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️💜✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بروعزیزم یه شبه دیگ

اخه هنوز هیییچ کاری نکردم استرس برا کنکور هم دارم 

شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️💜✨
برو بنظرم واسه خرید هم مامانتو بفرست

سلیقه منو مامانم خیلییی فرق داره باید حتما خودم باشم اگه جلوتر کارامو کرده بودم خوب میشد😟

برو واسه چی نریآخه تو یه شب میخوای چیکار کنی کنکورم داشته باشی دیگه تا الان باید درساتو خونده باشی ب ...

اخه فقط ۳ روز وقت دارم من تو این ۳ روز چیکار میتونم کنم ... مطمئنم لباس بیرونی پسندم نمیشه برا هر مراسمی باید بدوزم اصن خوشم نمیاد از لباسای بیرونی خیلی یه جورین 

خدایسش نری قراره مگه چقدر بخونی و بیفتی جلو؟

بحث این نیست عزیزم 

از یه طرف استرس دارم تند تند باید کارامو انجام بدم از طرف دیگه کلاسای همایشم هستن از طرفی دیگه ۳ روز وقت دارم برا خرید خیلییی کمه

اخه فقط ۳ روز وقت دارم من تو این ۳ روز چیکار میتونم کنم ... مطمئنم لباس بیرونی پسندم نمیشه برا هر مر ...

عروسیه خالته ها من جای خالت بودم ناراحت میشدم

دیگه مجبوری یچیزی انتخاب کنی حالا یبار ندوزی چیزی نمیشه یه لباس ساده برو بخر 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
ضروریه لباس جدید بخری؟!از همون قدیمیا یه خوبشو بپوش

اندازم نیستن خیلی وقته مراسم نداشتیم

عروسیه خالته ها من جای خالت بودم ناراحت میشدمدیگه مجبوری یچیزی انتخاب کنی حالا یبار ندوزی چیزی نمیشه ...

ینی میگی همین امروز برم دنبال کارا؟ پشیمون نشم یه وقت😟

ینی میگی همین امروز برم دنبال کارا؟ پشیمون نشم یه وقت😟

ناراحت نشیا تو یسال وقت داشتی درس بخونی تو این یه شبی که میخوای بری عروسی خالت مگه میتونی چندتا کتاب بخونی

بازم هرجور خودت میدونی 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️