تیچرک مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39105 عنوان مادر من از کسی شکایت کرده 945 بازدید | 24 پست مادرم رفته دادگاه و تمام مراحل قانونی راانجام دادهولی هنوز پیامک نیومده براش داستان چیه؟۱۷ خرداد انجام داده کاراشو ولی پیامک نمیادچیکار باید کرد ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷 1403/03/30 | 11:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه68 عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 15845 اول میری خدمات قضیایی بعد ۲۴ ساعت اگر پیامک نیومد حضورا میری دستور قضایی میگیریذ با پوشه میبرید کلانتری اظهارات دو طرفه میگیرن پرونده میره شورا حل اختلاف بعد دادیاری یا بازپرسی حقوقی باشه مستقیم دادگاه حقوقی..این روندش
تیچرک مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39105 میشه مراحل شکایت و بگی اول پلیس صورت جلسه کرد اومد خونه صورت جلسه کردبعد رفت از کلانتری نامه گرفت اونجا بهش گفتن برو دادگاه و پزشک قانونی و .... ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
تیچرک مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39105 اول میری خدمات قضیایی بعد ۲۴ ساعت اگر پیامک نیومد حضورا میری دستور قضایی میگیریذ با پوشه میبرید کلان ... الان باید بره دفتر خدمات قضایی درسته؟چون همه مراحل رو رفته ولی خبری نشده ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
ملکه68 عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 15845 الان باید بره دفتر خدمات قضایی درسته؟چون همه مراحل رو رفته ولی خبری نشده همه مراحلی که میگی من نمیدونم منظورت کدومه چیه
ملکه68 عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 15845 اول پلیس صورت جلسه کرد اومد خونه صورت جلسه کردبعد رفت از کلانتری نامه گرفت اونجا بهش گفتن برو دادگاه ... هنوز شکایتش ثبت نکرده چطور باید منتظر ابلاغیه باشه بره خدمات قضایی شکایتش ثبت کنه ۲۴ ساعت بعد دستور قضایی بگیره اون مدارک هم با خودش ببره پیوست کنه
تیچرک مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39105 همه مراحلی که میگی من نمیدونم منظورت کدومه چیه یعنی پلیس اومد خونه صورت جلسه کردبعد رفت کلانتری نامه گرفتاز اونجا فرستادن پزشک قانونی و چند جای دیگه گفتن برو پیامک میاد برات ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
تیچرک مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39105 هنوز شکایتش ثبت نکرده چطور باید منتظر ابلاغیه باشه بره خدمات قضایی شکایتش ثبت کنه ۲۴ ساعت بعد دستور ... ای باباما حدودا ۱۵ روزه منتظر پیامک نشستیم🤦♀️ممنونم ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
ملکه68 عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 15845 یعنی پلیس اومد خونه صورت جلسه کردبعد رفت کلانتری نامه گرفتاز اونجا فرستادن پزشک قانونی و چند جای دیگ ... مثل اینکه من همین سوال ازت بپرسم بگم رفتم چندجا دیگ نمیدونم دیگ و شما ندونی اون چندجا دیگ کجاست دقیقا به هرحال تمام مراحل قانونی توضیح دادم برای ثبت شکایت مراحلی که شما گفتی لرای ثبت نبود
خورشیدشرق عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 9402 مثل اینکه من همین سوال ازت بپرسم بگم رفتم چندجا دیگ نمیدونم دیگ و شما ندونی اون چندجا دیگ کجاست دقیق ... اگر کسی نزاره کارشناس برای تعیین ارزش ملک (برای مهریه)ورود پیدا کنه چکار کنیم ؟
تیچرک مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39105 مثل اینکه من همین سوال ازت بپرسم بگم رفتم چندجا دیگ نمیدونم دیگ و شما ندونی اون چندجا دیگ کجاست دقیق ... ممنون از راهنمایی شماچون من باهاش نبودم نمی دونم کجاها رفتهفقط گفت پیش یکی رفتم علل شکایت رو پرسید نوشتیه جا معاینه م کردیه جا هم گفته برو منتظر پیامک باشدیگه نمی دونم چیشده ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
تیچرک مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39105 طول می کشهالان خیلی زودهاگه شهربزرگی بیشتر طول می کشه یکی از کاربرا بالاتر گفت باید ظرف ۲۴ ساعت پیام میومدهمادرمم شاغله نمیتونه مدام مرخصی بگیره الان باید یه بار مرخصی بگیره بره پیگیری کنه ببینه ثبت شده یا نهیه بارم بره برا دادگاه 🤦♀️ ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
داستانزیبا عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 1146 یکی از کاربرا بالاتر گفت باید ظرف ۲۴ ساعت پیام میومدهمادرمم شاغله نمیتونه مدام مرخصی بگیره الان باید ... بستگی به شهرت دارهتوی تهران خیلی طول دارهخودت نمیشه برییااز طریق سایت پیگیری کنید