2777
2789
عنوان

شما خونه چنین مادر شوهری میرید؟

174 بازدید | 14 پست

من الان مدتی هست به خاطر ماموریت همسرم اومدم شهرستان منزل پدر مادرم بعد اصلا مادرشوهرم اینا زنگ نمیزنن ک بیا اینجا خودم باید حالشون رو بپرسم اونم قبلا میگفتن بیا ولی این بار دوبار شده گفته پسرم امتحان داره نمیگم بیاید اینجا منم نرفتم ولی بعد برگشته به همسرم زنگ زده بچه ها خونه ما نیومدن ببینیمشون!!!!

منم گفتم ک خودشون گفتن امتحان هست به مادر شوهرم هم گفتم خودتون گفتید امتحان داره ما هم نیومدیم گف آره فلان روز امتحانش تموم میشه(ینی الان تموم شده)ولی دیگه زنگ نزدن بیاین موندم خودم برم یا نه؟

من بدون همسرم و بی دعوت خونه مادرشوهر نمیرم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

برو

من کلا شوهرم نباشه انگار برای خانواده شوهر مردیم

ولی باز من بهشون سر میزنم و بچه هامو میبرم برکت داره

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بدون همسرم و بی دعوت خونه مادرشوهر نمیرم

اهل دعوت نیستن خودمونم  میخوایم بریم میگن امتحان هست بعد هم به همسرم میگن نیومدن!!واقعا آدم می مونه دست پیش می‌گیرن پس نیفتن

وای عروس مایی خونه مادرشوهرت دعوت نمیخوات که دو روزم اونجا بمون عروس ما از شهرستان میاد ۲۰ روز خونه پدرو مادرش وایمیسه حتما برادرم بیاد بعد بیاد خونه ما انگار غریبست 

کاربر ۹۵ هستم 
وای عروس مایی خونه مادرشوهرت دعوت نمیخوات که دو روزم اونجا بمون عروس ما از شهرستان میاد ۲۰ روز خونه ...

خوب خوندی متن رو؟؟؟من حرف از دعوت زدم مگه؟؟گفتم میخواستم برم گفتن بچمون امتحان داره فلان الان امتحانش تموم شده بازم نمیگه تموم شده ها بیاید

اهل دعوت نیستن خودمونم میخوایم بریم میگن امتحان هست بعد هم به همسرم میگن نیومدن!!واقعا آدم می مونه ...

خوب باید یاد بگیره که به شما احترام بزاره .اون میخواد پیش همسرت خود شیرینی کنه وگرنه قلبا راضی به اومدن شما نیست وگرنه به جای گلایه به همسرت به خودت میگفت چرا نمیایی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

برومن کلا شوهرم نباشه انگار برای خانواده شوهر مردیمولی باز من بهشون سر میزنم و بچه هامو میبرم برکت د ...

دقیقا منم رفتنی حس خوب میگیرم آروم میشم انگار 

البته همش به خاطر همسرم

خوب خوندی متن رو؟؟؟من حرف از دعوت زدم مگه؟؟گفتم میخواستم برم گفتن بچمون امتحان داره فلان الان امتحان ...

اشکال نداره بلند شو برو یک روز بمون برگرد خونه پدرت اجازه نده بخاطر یه چیز کوچیک توی زندگیت ناراحتی پیش بیاد

[QUOTE=343390303]خوب خوندی متن رو؟؟؟من حرف از دعوت زدم مگه؟؟گفتم میخواستم برم گفتن بچمون امتحان داره فلان الان امتحان ...[/QUOTE

برو من خودم عرسیم رابطم با خانواده شوهر پر از احترامه خونه خواهر شوهر بی دعوت نمیرم ولی پدر شوهرم میرم نوه هاش ببینن اگه خوش گذشت میمونم نگذشت یه شام و ناهار میخورم 

کاربر ۹۵ هستم 
خوب باید یاد بگیره که به شما احترام بزاره .اون میخواد پیش همسرت خود شیرینی کنه وگرنه قلبا راضی به او ...

اول به همسرم گفته بود بعد ک خودم زنگ زدم به خودمم گف منم گفتم خودتون گفتین امتحان داره فلان .واقعا موندم خجالت نمیکشن؟!البته همسرم در جریان بودن کاملا خداروشکر مسئله ای پیش نیومد

[QUOTE=343390303]خوب خوندی متن رو؟؟؟من حرف از دعوت زدم مگه؟؟گفتم میخواستم برم گفتن بچمون امتحان داره ...

منم می‌خوام برم نوه شون ببینن خودمم رفتنی آروم میشم ولی خب آدم انگار تو دلش می که نکنه اصلا نمیخوان بریم یه زنگ هم نمیزنن

خب وقتی بچه ها امتحان داره طبیعیه که نباید رفت و آمد بشه... منم پسرم امسال نهایی داشت به همه گفتم که ...

الان تموم شده بازم نمیگه بیاین ولی به شوهرم میگن بچه ها نیومدن!!!خب ینی چی خودتون گفتین امتحان هست