2777
2789
عنوان

نامزدی داداشمه موندم برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 22 پست
شما خیلی خوبی با این طرز حرف زدن مزخرفت عزیزم از تاپیک من لطف کن برو بیرون

من تایپک و ترک میکنم ولی بشین دو دیقه فکر کن بخاطر دو گرم طلا قیافه اومدی ، پول وام و چماق کردی برادرته غریبه که نیست

شما ناراحت نیستی که نظر تورو نخواستن و یا چرا داداشت پول وامتو نداده ناراحتی چرا عروس با تصمیم خودش حلقه ای که دوست داشته خریده نه با تصمیم تو که یه چیز سبک براش در نظر داشتی

عشق فقط یک کلام سیدعلی والسلام💚

بعدم اونایی که این حرفارو میزنین از اصل ماجرا ها خبر ندارین داداشم همه چیزشو از من داره واسه همین به خودم اجازه دادم بگم داداش به فکره وام ازدواجم باش من الان گیرم نمیتونم خودم بریزم بعدم مگه من چی خواستم گفتم فقط بزارین منم نظری بدم مگه مترسکم منو آوردین هیچی نگم دنبالتون راه بیوفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکشتت من محترمانه گفتم دلش نشکنه تو تیکه پارش کردی😂

چون حقشه

چون بذر کینه رو تو دل عروس کاشته از این پس عروس کلا اینو ادم حساب نکنه حق داره مگه حلقه عروسی و این قراره تو دستش کنه که انقدر جلز ولز میکنه انقدرم اخلاقش خوبه میگه واسه نامزدی داداشم برم یا نه بخاطر یه حلفه؟؟؟؟؟همون بهتر نره عروس از الان با این عتیقه قطع رابطه کنه

بعدم اونایی که این حرفارو میزنین از اصل ماجرا ها خبر ندارین داداشم همه چیزشو از من داره واسه همین به ...

دوست گرامی نظر و باید عروس بده اون حلقه واسه عروسه نه واسه شما نه واسه داداشتون

خیلی زشته پول وام دادای واسه داداشت میگی هرچی داره از من داره انقدد بخیل نباش مطمئنا همین داداشت فردا پس فردا ادم حسابت نمیکنه

اینو بفهم اون خرید عروسی واسه عروس خانم بوده حلقه نامزدی عروس خانم بوده بایدم نظرشما به یه ور داداشتون باشه

من تایپک و ترک میکنم ولی بشین دو دیقه فکر کن بخاطر دو گرم طلا قیافه اومدی ، پول وام و چماق کردی براد ...

نه خیر اتفاقااااا من اینجور آدمی هستم که دوس داشتم بهترین چیزارو واسش بگیریم اگه اونا دو تا چیز کمتر گرفتن من در نظر داشتم بعدا دو تا چیز بیشتر براش بگیرم فقط از رفتار داداشم ناراحت شدم که هر وقت اونارو میبینه دیگ منو نمیشناسه ولی وقتی پول میخواد خوب میان سراغم بعدم با اجازتون رابطه منو داداشم اینقد صمیمی بوده که به خودم اجازه بدم همچین چیزی بگم و اینکه قبلش داداشم هزارو یک مرتبه این حرفو زد که ندارم بگو انگشتر در این حد بگیرن منم منم یادم رفته بود که اونارو میبینه حرف خودش یادش میره 

دوست گرامی نظر و باید عروس بده اون حلقه واسه عروسه نه واسه شما نه واسه داداشتونخیلی زشته پول وام داد ...

شما ار زندگی منو داداشم خبر داری که این حرفارو میزنی نکنه با ما زندگی میکنی من خبر ندارم؟؟؟

نه خیر اتفاقااااا من اینجور آدمی هستم که دوس داشتم بهترین چیزارو واسش بگیریم اگه اونا دو تا چیز کمتر ...

خوب دیگه یادت بمونه اگه جنبه خواهر برادری ندارین به کسی پول قرض ندین و بخاطر حرف بقیه خودتو خراب نکن

چون حقشهچون بذر کینه رو تو دل عروس کاشته از این پس عروس کلا اینو ادم حساب نکنه حق داره مگه حلقه عروس ...

از همین طرز حرف زدنت مشخصه که شما چطور آدمی هستی عزیزم ی بارم بهت گفتم برو بیرون ار تاپیک