2777
2789
عنوان

نامزدی داداشمه موندم برم یا نه

255 بازدید | 22 پست

سلام دو روز پیش رفتیم خرید نامزدی کردیم برا داداشم و نامزدش منو برده بودن که نظر بدم و فلان اول رفتیم انگشتر بخریم که از من پرسیدن گفتن کجا بریم آخه چند تا طلافروشی بزرگ هست منم یکی رو پیشنهاد دادم بعد مادر عروس منو منی کرد گفت اععع اونجا باشه عیب نداره دیگ رفتیم اونجا دیدم مادر عروس من خوشم از اینا نمیاد والا دیروز اومدیم گشتیم یکی رو پسند کردیم دروغ چرا دست داداشم تنگ بود قرار بود انگشتر در حد ۴ بگیریم خودشونم خبر داشتن چون فامیل درجه یکن بعد به من گفتن ما یکی انتخاب کردیم ۶ گرمه داداشت داره منم گفتم والا اینجوره که نداره بعد هی اصرار به داداشت منم رفتم بهش گفتم گفت بزار بگیره عیب نداره منم گفتم پس چیه منو کردی مسخره خودت این وسط میگی ندارم بعدم یادت باشه باید ۵ تومن قسط وامو که بابا داده بدی دیدم به ی ورشم نبود همه چیز خریدن نظر منم گوه خودشون حساب نکردن قسط وام ازدواج منم نریخت که بابام داده بود حالا جلو حساب ضامنم بستن منم همونجا رسیدم در خونه پیاده شدم نرفتم بالا اومدم خونه خودم دیگ اونام نه زنگ زدن نه چیزی فردا شبم نامزدیشونه منم نمیخوام برم به نظرتون کی مقصره 

اینم بگم اومدیم وسط راه سه تا کارتون شیرینی گرفت به همشون یکی ی کارتون داد ولی من اینقد واسشون خودمو کوچیک کردم ولی من هیچ من نگا خخخخخ

بعدم من از آدمی که بخواد زرنگ بازی در بیاره متنفرم اون روزم دیدم که مادر دختر این کارارو میکنه و من هرچی میگفتم میگفتن خیلی ناراحت شدم دیگ سرد برخورد کردم تا وقتی برگشتیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ادم مزخرفی هستی

اون دختر درتمام عمرش خرید عروسیش همون یه روزه واسه دو گرم طلا انقدر کوفتشون کردی

خیلی بدجنسی مگه داداشت قراره با تو بخوابه که طبق دستور تو واسه زنش طلا بخره همونجاهم قسط وام و چماق کردی زدی تو سرش واقعا بخیلی 

کارت خیلی زشته افتادی دنبال دوتا جوون بدبخت

همون بهتر نری نامزدیشون

عشق فقط یک کلام سیدعلی والسلام💚

البته اینم بگم ها بهتره کلا هم به روت نیاری.وقتی داداشت راحته با این قضیه اگر گله کرد فقط قسط وام رو ...

ضامن وام ازدواجم فامیل همسرمه دقه ی بار زنگ‌میزنه اعصاب برام نذاشته منم گفتم به خودشون بگو

چقدر ادم مزخرفی هستیاون دختر درتمام عمرش خرید عروسیش همون یه روزه واسه دو گرم طلا انقدر کوفتشون کردی ...

شما خیلی خوبی با این طرز حرف زدن مزخرفت عزیزم از تاپیک من لطف کن برو بیرون

وقتی میبینی اینجوریه نه پول قرض بده نه براش وام بگیربزار خودش هر چقدررر میخواد خرج کنهچرا الکی خودتو ...

دقیقا همین منم همه چی دستم اومد که چطور باشم داداشم ماشین زیر پاشو هرچی که داره از من داره بعد هر وقت اونارو میبینه من میشم جا مسخرش