2777
2789

دوستان شرایط من خیلییی بده...

من۷ساله ازدواج کردم یه دختر سه ساله هم دارمهمسرم مرد خوبی بود با اخلاق خاص خودش ولی الان ۴ساله وارد وهابیت شده و زندگی رو به ما زهر کردهیعنی زمانی که من حامله بودم کم کم وارد شده بود شانس گند من .الان من۲۷ سالمه و اون ۳۲

شرایطم خیلی افتضاحه چند روزه چمدون گوشه اتاقه که برم و بخاطر دخترم هی عقب انداختم بخدا دارم دیونه میشم. شرایط منو ببینید میتونید بخاطر دخترت بسازی تحمل کنی یا میری.. از نبود دخترم دیونه میشم ولی میترسم بعدا بهم بگه چرا نرفتی منم نجات بدی چرا ترسیدی و موندی

حق ندارم تنها بیرون برم. هیچ جا ها چ بازار باشه چه سوپری چسپیده به خونه .چه خونه پدرم

حق ندارم آریشگاه برم .اصلا یادم نمیاد کی ارایشگاه رفتم

حق ندارم ابرو و صورتمو دستکاری کنم

حق ندارم ارایش کنم یا موهام بیرون باشه حتی یه ذره

حق ندارم اینترنت داشته باشم یا برنامه ای چیزی (این دزدکیه)

حق ندارم عروسی یا عزا برم حتی اگه برادر و خواهرم باشه

حق ندارم لباسام یکم مناسب باششه باید خیلییی گشاد و بلند باشه

حق ندارم مهمونی برم. جوری که۷ سال خونه عمه و خاله و دایی و اینا رو ندیدم و ۴ سالم خونه خواهری که همون ۴سال عروسی کرده

حق باشگاه وکلاس و گواهینامه و اینارم ندارم

حق اهنگ گوش دادنم ندارم .حتی دخترم عاشق لاکه نمیزاره لاک بزنه یاخودم

کلا از هر لح محدود و اسیر و برده شدم

سالی یه بار بازار میرم. شااااید مانتو بلندددد و گشاااد بخره برتم شایدم۳سال یه بارم نخره حتی لباس توخونه هم

ماهی یه بارم شارژ۱۰تومنی میده...بسیار مغرور دعوایی و تیکه بندازه

اعتراضم بکنی میگه من کاسبم عرق خور نیستم خانوم باز نیتم. سرم به کارمه من مرد خوبیم تو شاهانه زندگی میکنی

فقط دارم خون گریه میکنم بخاطر دخترم😭😭😭😭😭

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داعشی نیست؟ بیشتر به اونا میخوره

جون خودتو دخترتو بردار فرار کن

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

این زندگی نیست.

اسارت روح و جسمه.بخاطر خودت و دخترت جدا شو حتما.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

دین و دنیای خودتو نجات بده .

دخترم پابندمه دارم دیونه میشم

پشتوانه مالی ندارم دستمم توجیبم نی

.پولی هم که نمیداد تا پس انداز داشته باشم طلاهم ندارم مهریه م خیییلییی کمه. دخترم با زن بابا چه میشه اگه نده و نبرم. پدرمم میگه نیارش که پدرش اسر و عبیرش بشه .

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

پیروان این مسلک خود را موحد (در حال جمع: موحدین) می‌نامند و اصطلاح «وهابی» یک برچسب است که توسط پیروان ان استفاده نمی‌شود، بلکه توسط دانشمندان غربی و برخی از منتقدان او از بین مسلمانان استفاده می‌شود. و یک توهین فرقه‌ای نیز محسوب می‌شود

به خانواده ات گفتی شرایطتو؟

اره. همش تو عذابن و پیر شدن بخاطرم. میگن بیا بیرون طلاق بگیر تمومش کن

پیروان این مسلک خود را موحد (در حال جمع: موحدین) می‌نامند و اصطلاح «وهابی» یک برچسب است که توسط پیرو ...

😭😭😭😭😭😭