2777
2789
عنوان

مذهبیا و غیر مذهبیا. اخه خدا اینارو میبخشه درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7421 بازدید | 217 پست
یعنی بخاطر تغییر دینش اینطور شده؟ قبلا نبود؟

نه نبود انقد پسر خوبی بود . عاشقش شدم هرچند سنتی ازدواج کردیم

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسمن زندگیت نابود شد و میشه. آینده دخترت از الان معلوم دیگه. بنظرم. فکر جدی کن ادامه دادن اینجور سخته و غیر قابل درک. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
فقط برووووووو خودتو نجات بده

دخترم چی. اینا خونوادگی عادتشونه کسی که والدینش طلاق بگیره یا یکیشون بمیره . بچه رو به مادر نمیدن و مخفی میکنن. 

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
رسمن زندگیت نابود شد و میشه. آینده دخترت از الان معلوم دیگه. بنظرم. فکر جدی کن ادامه دادن اینجور سخت ...

توروخدا یه چی بگید الان پاشم برم...

دخترم پابندمه دارم دیونه میشم پشتوانه مالی ندارم دستمم توجیبم نی.پولی هم که نمیداد تا پس انداز داشته ...

دخترتم ببر تو مسئولی در برابرش . شوهرت وهابیه و وهابیت دشمن شیعه و به خون شیعه تشنه یا دخترتو می‌کنه شبیه خودش یا .... شده بری خونه های مردم کار کنی اما خودتو نجات بده . فکر میکنم دادگاه حضانت بچه رو بهت بده 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

اگر واقعا ااین تاپیک حقیقته.فکر میکنم جونت در خطر باشه

🔴در کاربرد معاصر، وهابیت به امور متعددی اطلاق می‌شود، از جمله:

سلفی‌گری

جهادگری

اعتقادات و اعمال دینی رایج در عربستان سعودی

تفسیر تحت‌اللفظی قرآن و سنت

تعابیری از اسلام که به جای توجه به معنا به صحت آداب و رسوم تأکید دارند و به‌طور کلی هرنوع جنبش مقاومتی که اسلام یا اصطلاحات اسلامی را به عنوان مرجع خود معرفی می‌کند.

[**چنین نگرشی به عمل تکفیر منجر می‌شود که بنابر آن هرکسی که با تفسیر آن‌ها از اسلام موافق نباشد کافری دانسته می‌شود که باید با او جهاد کرد**]. به این ترتیب این دیدگاه معرف تفسیری از اسلام شمرده می‌شود که به‌طور ویژه فاقد تحمل و مداراست.[۶۴] این در حالی است که دین اسلام در رفتارهای فردی واجتماعی و مراودات معمولی خشونت را جایز ندانسته و آن را نهی کرده‌است.[۶۵] همچنین با توجه به متن صحیح قرآن، جهادهای اسلامی همگی به جهاد دفاعی برمی‌گردند و هیچ جهادی برای کشورگشایی، تحمیل عقیده و چپاول و غارت نیست.[۶۶]

با وکیل حرف زدی؟ ببین راهی نداری دخترتو راحت بگیری ازش؟

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️