2777
2789
عنوان

بنظرتون اونایی که خیلی قربون صدقه بقیه میرن چه طور ادمای هستن؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 65 پست
چه عجب یکی محبت بقیه رو دورویی ندونستبه نظر من هم آدمای مهربونینزبون ریزی با مهربودن بودن فرق میکنه

دقیقاااا
ادم خودش متوجه میشه کی حرفاش فیکه کی نیست...
بصورت کلی من ادمایی که زیاد قربون صدقه میرن رو دوست دارم...حالا اگه کسی استثنا باشه قضیه اش فرق داره...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با همه اینایی که کامنت گذاشتن هم نظرم حتی شما.....اما من ار روی عادت خیلی قربون صدقه بچه ها میرم ...

الهی. امیدوارم این خلا یه جوری پر بشه اگه میشه عزیزم. ولی لحن صحبتتون با قربون صدقه خیلی هم زیباست

من از اول تو محیطی بزرگ شدم که محبت کلامی در کنار عملی بسیار زیاد بوده. واسه همین خودمم با محبت کلامی حرف میزنم معمولا.

دورو و با سیاست هم نیستم والا. اگر بودم با یه باسیاست بهم خیانت نمیشد...😅🤌 زیادی هم ساده ام.

بگذریم. امیدوارم این خلا کودکی رو کمتر احساس کنین❤❤❤

ن خلا روحی دارم خدا رو شکر و ن منتی از آدما فقط دوست دارم تا زنده ام همه ازم راضی باشن دلم میخواد ب ...

دقیقا با شما موافقم. منم همینم👍

من با مرد غریبه اصلا ترجیح میدم حرف نزنم چه برسه به لاس و اینا...

ولی الان متهم شدیم به دورو بودن و اینا

هر چند مهم نیست و نظرات قابل احترامن. سایت عمومیه دیگه. هر کس نظری داره. موفق باشن همگی

بگذریم. بریم به بقیه ادما حس خوب بودیم و خودمون باشیم😁🌈❤

🤝 خوشبختم از آشناییت فکر کنم ما رو جز دسته اوسکلا میدونن😅

مگه مهمه ؟؟😂

اتفاقا خیلی از ادما لذت میبرن از بودن در کنار ما

و خیلی ها هم ممکنه خوششون نیاد. منم خوشم نمیاد کنارشون باشم😅🤌

دو طرفس.

دقیقا با شما موافقم. منم همینم👍من با مرد غریبه اصلا ترجیح میدم حرف نزنم چه برسه به لاس و اینا...ولی ...

سوتفاهم نشه گلی

دوستان مبنا بر شناخت اطرافیان خودشون کامنت گذاشتن

وگرنه چی بهتر از مهربونی

خدایا یعنی میشه که حاجتمو بدی...
سوتفاهم نشه گلیدوستان مبنا بر شناخت اطرافیان خودشون کامنت گذاشتنوگرنه چی بهتر از مهربونی

نه عزیزم. همه نظرات قابل احترامن. در نهایت همه خانوما رو دوس دارم حتی اگه نخوام همنشینشون باشم امیدوارم همشون همیشه خوشحال باشن و در ارامش. سو تفاهمی نیست. نظره دیگه❤🙏

دقیقا با شما موافقم. منم همینم👍من با مرد غریبه اصلا ترجیح میدم حرف نزنم چه برسه به لاس و اینا...ولی ...

باورت میشه برا کسایی ک اینجوری تهمت میزنن دلم میسوزه؟ میگم حتما از کسی زخم خوردن و یا توو وجودشون ی تنش هست ک نمیتونن با خوش بینی زندگی کنن🥺

من با مرد جماعت هم اگ حرف بزنم با احترام حرف میزنم مثلا توو همین سایت خانوما بب دلیل ب آقایون می‌پرند ک انگار طرف چ کرده خب سایت عمومیِ نگفتن فقط زنانه اونام اومدن تا طرف بی حرمتی نکرده نیازی ب دعوا نیس محترمانه حرف بزنیم بهتر نیس؟ فقط کافیه حد و مرز رو خودِ شخص تعیین کنه زبون درازی بی حرمتی میاره

عزیزم از آشنایی باهات خوشحال شدم واقعا ازت حس خوبی میگیرم🫂🌹

مگه مهمه ؟؟😂اتفاقا خیلی از ادما لذت میبرن از بودن در کنار ماو خیلی ها هم ممکنه خوششون نیاد. منم خوش ...

موافقم باهات

منم با دختر داییم اونم ی جورایی مث منه وقتی حرف میزنم همش میخندیم

شوهرمم میگه واقعا عاشق روحیه و اخلاقتم همش پر انگیزه و انرژیی از در میام تو نمیدونم برقصم از آرامش زیاد بخوابم😅