2777
2789
عنوان

بنظرتون اونایی که خیلی قربون صدقه بقیه میرن چه طور ادمای هستن؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 65 پست
باورت میشه برا کسایی ک اینجوری تهمت میزنن دلم میسوزه؟ میگم حتما از کسی زخم خوردن و یا توو وجودشون ی ...

بله منم گاهی میگم چقدر خوشبحال ماست که توی وجودمون از کسی حرص نداریم... یا حداقل کمتر داریم... کامنتا هم، نظر بودن به هر حال ...ولی اصلا به شخصه از هم نشینی با افرادی که مارو که با محبت و قربون صدقه حرف میزنیم دورو میدونن یا بدشون میاد، لذت نمیبرم و هم صحبت ترجیح میدم نشم باهاشون. حس جالبی نمیگیرم به شخصه. همونطور که ممکنه اونا هم حس جالبی از ما نگیرن و اشکالی هم نداره.🙌❤

منم خوشحال شدم از آشناییت عزیزم. خیلی قشنگ بود که نفر اول گفتی به جرعت یکی از اون آدمام😅

منم به جرعت یکی از اون آدمام و از اون کامنتت که گفتی قلبارو اکلیلی کنی، واقعا قلبم اکلیلی شد😁🌈

موفق باشییی و خوشحال😍😍😍

موافقم باهاتمنم با دختر داییم اونم ی جورایی مث منه وقتی حرف میزنم همش میخندیمشوهرمم میگه واقعا عاشق ...

آخییی عزیزم😂❤

خیلی هم قشنگه این روحیه😁

حسابی خوشبحال همسرتون که انقدر خوش اخلاقین😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله منم گاهی میگم چقدر خوشبحال ماست که توی وجودمون از کسی حرص نداریم... یا حداقل کمتر داریم... کامنت ...

قلب منی عزیزدلم خوشحالم ک از کامنتم خوشت اومد عشقِ خدا زندگیتو قشنگترین کنه😍💫

فقط براشون عادت شده همین

هیچ حس خاصی ندارن یه جورایی تبدیل شده به تکه کلامشون 

پس بهتره ادم حواسش باشه گول نخوره فکر کنه مثلا طرف خیلی با محبته یا احساس خاصی داره

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد