2777
2789

دخترا خانما من دیگ نمیتونم به زندگی شخصیم برسم من خودم و گپ کردم کار و درس و ول کردم 

۱۷ سالمه نامرد عقدی دارم انقد ک درگیر عشقم خودمو وجود خودم و فراموش میکردم 

حتی تاریخ و روز هم یادم میره 

تروخدا بگین چطوری شروع کنم چیکار کنم که زندگی شخصی خودم و داغون نکنم امتحانا ک ریدم

اعتماد ب نفس صفرررر 

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

عشق که کلا آدم رو از زندگی میذاره 

چاره اش پیش مشاوره رفتن هست کمکت می‌کنه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عزت‌نفست شروع کن، اون عشقی رو که همیشه دنبالش بودی دیگران بهت بدن، اون حس دوست داشته‌شدن و دواستداشتنی بودن روخودت از خودت بگیر، مدیتسشن کن مدیتیشن عالیه، ببین چه کارهای اکوچیکی هست که دوست داری روزانه انجام بدی اونا رو هرروز انجام بده. مثلا کتاب خوندن فیلم دیدن به پوست و مو رسیدگی کردن اگر هنری بلدی یا هرچی که بشه روزانه انجامش داد، افکارت رو تو طول روز کنترل کن

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
از عزت‌نفست شروع کن، اون عشقی رو که همیشه دنبالش بودی دیگران بهت بدن، اون حس دوست داشته‌شدن و دواستد ...

مرسی خواهری 

راستش من آرایشگری اکستنشن ولیفت کارم 

دیگه ارایشگاهم‌ نمیرم‌ درسم که مطمئنم میوفتم 

ببین اصلا اعتماد ب نفس ندارم مثلا با نامزدم کافه میریم خجالت میکشم یا نامزدم میگ بریم غذا بخوریم من دوس دارم ولی چون اعتماد ب نفس ندارم وخجالت میکشم نمیرم 

خجالتمم‌ سر اینه که کلی دختر و زن عملی هست من ساده عملی  نیستم ولی تیپم‌ بروزه‌ چهرمم‌‌ خوبه فقط جوش زیاااد‌ زدم 

از اینا خجالت میکشم توی جمع نمیتونم برم

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

از عزت‌نفست شروع کن، اون عشقی رو که همیشه دنبالش بودی دیگران بهت بدن، اون حس دوست داشته‌شدن و دواستد ...

ببین من کلا بشدتتتت‌ خودم رو فراموش کردم انگار افتادم توی یه چاه به کمک نیاز دارم حتی بعضی وقتا نمیدونم چن شنبس‌

یا کلا بیست‌ و چهار ساعتی گوشی دستمه منتظر زنگ نامزدم ای یا تو گوشی می‌گردم‌

بخدا حالم. بهم خورد از خودم ک انقددبیکار و الاف شدم 

سیاست زندگی و سواد رابطه هم ندارم 

مرسی خواهری راستش من آرایشگری اکستنشن ولیفت کارم دیگه ارایشگاهم‌ نمیرم‌ درسم که مطمئنم میوفتم ببین ا ...

من چندتا تاپیک درمورد این چیزا دارم اگر دوست داشتی بخون ولی خب مشکل اصلیت اینه که خودت رو دوست نداری فکر می‌کنی ارزشمندی تو بستگی به چیزی داره ولی واقعیت اینه ما اصلمون ارزشمنده نیاز به هیچ‌کاری نیست. همه از همه خوشگلترن یعنی همه قراره عشق رو دریافت نکنن چون فلانی بهتره؟ 

هرکسی برای خودش ارزشمنده.

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵