2777
2789

مدرسه رو نمیدونم ولی کلاسشون هیچی 

دولتی 

فکر کنم چون مدرسشون خیلی کوچیکه ثبت نام نداشتن

یه مدرسه ی دیگه نزدیک ما هست که میگن تعدادشون خیلی زیاده به خاطر همین اینجا ثبت نامش نکردم و فرستادم مدرسه ی دورتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهشاً بچه ها رو به جون هم نندازید 

اینو به عنوان یک معلم میگم 

می‌دونم اوضاع خرابه ولی با برخوردهای این مدلی فقط نزاع و نفرت بیشتر میشه اون هم بین بچه‌ها 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
نه به فرزندم انتقال نمیدم میخاستم بدونم در چه حده حضورشون در مدارس

بستگی به منطقه داره 

ثبت نام بچه‌ها افغانستانی دردسر داره و هر مدیری قبول نمیکنه مگه اینکه تعداد توی اون منطقه بالا باشه که ناچار باشند بپذیرند

بستگی به منطقه داره ثبت نام بچه‌ها افغانستانی دردسر داره و هر مدیری قبول نمیکنه مگه اینکه تعداد توی ...

خآنم معلم میشه در مورد کلاس اول راهنماییم کنید 

باید ونبایدها 

تاثیر معلم .کار کردن خودمون در خونه و..

خآنم معلم میشه در مورد کلاس اول راهنماییم کنید باید ونبایدها تاثیر معلم .کار کردن خودمون در خونه و..

برای کلاس اول اگه بچه تون اجتماعی نیست ، خجالتی ، اضطراب داره ، دست شویی رفتن رو بلد نیست یا کامل نمی تونه از پس کار بر بیاد حتما از الان باهاش کار کنید که مشکلی ایجاد نشه 

کلاس اول کلا والدین باید با بچه کار کنند که فراموش نکنه 

اول کار خیلی سختگیر نباشید مخصوصا چند ماه اول مثلا روی تمیزی یا دستخط چون ممکن زده بشه وقتی یک مقدار دستش راه افتاد اون موقع نواقص رو رفع کنید 

و وقتی باهاش کار می کنید طبق نظام جدید باهاش کار کنید و نه روش نظام قدیم که بچه گیج نشه 

نه به فرزندم انتقال نمیدم میخاستم بدونم در چه حده حضورشون در مدارس

دو روز پیش خوندم فرماندار کاشان گفته ۴۰ درصد ظرفیت مدارس کاشان برای اتباعه! پیج و کانال bohrane_mohajer در اینستا و تلگرام دنبال کنید عمق فاجعه رو میفهمید

آنقدر فرزندم را دوست دارم که هرگز او را به دنیا نمی آورم، تولید مثل تجا وز به آرامش ابدی انسان متولد نشده است.#آنتی_ناتالیسم_پایان_همه_رنجها

سلام من امسال خودم کلاس دهم بودم و متاسفانه ۸ نفر افغانی داشتیم.واقعا ناراحت کنندست و بسیار پررو ان و فرهنگ ها متفاوت.همیشه بحث داشتم باهاشون.

اصلا معلم وقت نمیکرد با اینهمه دانش اموز درست کار کنه