2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نمبینه ولی قدیم واستاپ نسخه جی بی مود داشتم میتونستم ببینم

یا پیغمبر😑

واتساپ جیبی از خیلی وقته منسوخ شده الان فقط وات اصلی کار میکنه 

به هر حال اگه وات ساپ جیبی داشته باشه استوری پنهان منو ببینه اسمش واس من میاد دیگه؟ 

چون الان استوری همگانی که میذارم اسم طرف میاد که دیده ولی وقتی پنهانی میذارم اسمش نمیاد

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
یا پیغمبر😑واتساپ جیبی از خیلی وقته منسوخ شده الان فقط وات اصلی کار میکنه به هر حال اگه وات ساپ جیبی ...

در دنیای  برنامه نویسی چیزی به اسم منسوخ نداریم فقط نسخه ها اپدیت و قابل سازگاری میشه

نه اگه ببینه استوریت رو نمیتونی بفهمی دیده یا نه

در دنیای برنامه نویسی چیزی به اسم منسوخ نداریم فقط نسخه ها اپدیت و قابل سازگاری میشهنه اگه ببینه اس ...

وای خودایا اگه داشته باشه من بدبخت شدم پس 

امیدوارم نداشته باشه 

وات ساپ جیبی مگه برنامه ایرانیا نیس؟ 

این بنده خدا بلژیکه 

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
وای خودایا اگه داشته باشه من بدبخت شدم پس امیدوارم نداشته باشه وات ساپ جیبی مگه برنامه ایرانیا نیس؟ ...

نه نسخه اصلیش برای یک برنامه نویس عرب بوده که بعدش روسیه هم زد . نگران نباش . نداره بیخیال

شما وقتیکه یکی رو هاید میکنید که استوری تون رو نبینه چه واتساپ جیبی که معمولی نمیتونه ببینه، ولی اگر هاید نکنین آره اگر واتساپ جیبی داشته باشه میتونه استوری شمارو ببینه بدون اینکه اسمش برای شما بیاد میگم اگر هایدش نکرده باشید، البته واتساپ جیبی دیگه الان هیچ کس نداره، من خودمم قبلا جیبی داشتم