2777
2789

من تا حالا رابطه نداشتم خیلی استرس دارم خواستم بدونم اگه پیش آب یا اسپرم به هر نحوی به واژن بخوره یا روی اون ممکنه باعث حاملگی بشه خیلی میترسم توی اینترنت نوشته بود آره میشه بدون دخول هم ممکنه میشه 

نه نمیشه نگران نباش😂

واسخ اطمینان یه قرص ال دی هم بخور

میدونم ته دلت یه غمی لونه کرده استرسشو داری این روزا هیشکی تورو نمیفهمه... انگار وسط یه اقیانوس تک و تنها گیر کردی.خواستم بگم خدا حواسش بهت هست میدونه حالتو فقط ازت میخاد قوی باشی همه چیو به خدا بسپاری بهش توکل کنی تمام سختیا و مشکلاتو بزار برای خدا کاریت نباشه اون بالای کاری نمیکنه ک تو اذیت شی..  شاید تو ندونی ناراحت شی ولی بعدا متوجه میشی یه خیری توش بوده پس غصته نخور اینجوری فقط خودتو عذاب میدی همون دختر سرحال و قوی همیشگیو راش بنداز نزار دشمنا بفهمن کم اوردی!!! خوشحالشون نکن.بهم قول بده یه قول واقعی ک از همین الان قوی ادامه میدی و توکل میکنی فقط به خدا نه هیچکسسسس دیگه.. خوشحال میشم توی کامنتا قول بدی😍مرررررسی ک خوندی امیدوارم حتی شده یه درصد متحول شده باشی و باعث بشم حالت بهتر شه و بتونی به خدا بسپاری همه چیو😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری بدون دخول و از طریق پیش آب خیللی ضعیف و حتی ناممکن هست ( بدون دخول و پیش آب ) 

اما بارداری با دخول و از طریق جلوگیری طبیعی ممکنه  چون ممکنه پیش آب حاوی اسپرم باشه و از اون طریق وارد دهانه بشن و تخمک بارور بشه 

مورد بعدی بارداری از طریق ارضا روی دهانه واژن هست که این مورد هم بارداری رو محتمل می‌کنه 

شما باید قرص تنسی داشته باشید برای اینطور مواقع که سریع ازش استفاده کنید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
خب همین اگه بشه چی

آخه در چه حد.مثلا اگه منی بریزه رو لباس زیر و نزدیک واژن احتمالش هست،هرچند کم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین