2777
2789
عنوان

یکی بگه حاملمممم یا نه؟؟؟ 😑

184 بازدید | 14 پست

ده روزه پریودم عقب افتاده، شایدم بیشتر

روز موعدم تا یکی دو روز لکع بینی داشتم

بعدش ول شد علائم پریودمم رفت

الان چندروزه باز درد پریود دارم

با ترشح زیاددد، ولی عفونت نیست، کامل هم بی رنگ نیست

حدود یه هفته پیش که چند روز از موعدم گذشته بود بی بی چک زدم منفی بود

هاله ماله هم نداشت

الان هی حس میکنم پریود میشم دسمال میزنم میبینم ترشحه فقط

این ترشح نشونه چی میتونه باشه؟ 

حوصله ازمایش ندارم از بس منفی شده دیگه روم نمیشه برم ازمایشگاه😂از طرفی نمیخوام همسرم بفهمه

یکی بگه چه کنم تروخدا

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی اینا نداری؟

چرا دارم ولی این درد مزخرف واسه چیه هی قطع و وصل میشه یا باید پریود شم یا نباید درد داشته باشم دیگه درد و ترشح واسه چیمه

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
منم همینجور بودم و باردار بودم اما بعد اینکه لک رفت بی بی مثبت شد برا شمارو نمیدونم!عفونت ندارید؟

من بعد از اینکه لک رفت بی بی زدم

روز موعدم تا یکی دو روز لک داشتم، خون ابه بود درواقع.... چهار پنج روز بعدش بی بی زدم

نه عفونت ندارم مطمئنم

چرا دارم ولی این درد مزخرف واسه چیه هی قطع و وصل میشه یا باید پریود شم یا نباید درد داشته باشم دیگه ...

خب پس 

ترشح قبل پریودم هست علائم بارداری و پریود مث همدیگست 

صبررکن ۵ روز دیگ بی بی بزن 

منم همینجور بودم و باردار بودم اما بعد اینکه لک رفت بی بی مثبت شد برا شمارو نمیدونم!عفونت ندارید؟

علائم شما چیه تروخدا بگید

اگه بیبی چکت منفی بوده پس یعنی حامله نیستی عزیزم

۱۰ روز زمان کمی نیس اگه حامله بودی نشون میداد بیبی چک از یه طرفم که میگه درد پریودی داری پس میشی دیگه حتما

ترشح به خاطر واکنش بدنت به اقدامه

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

خب پس ترشح قبل پریودم هست علائم بارداری و پریود مث همدیگست صبررکن ۵ روز دیگ بی بی بزن

اخه خیلی از موعدم گذشتع که

چرا پری نمیشم با این همه درد

و چرا بی بی منفی شد اگه اون نیس

دوباره بیبی چک بزن قبلا هم انقدر عقب مینداختی ترشح زیاد یکی از نشونه های بارداریه

ترشح چه رنگی؟

اره قبلا هم عقب مینداختم ولی هروقت درد داشتم پریود میشدم، الان دو سری درد گرفتتم چند روز هم طول کشیده ولی پریود نشدم

من دلدرد کمردرد ترشح قهوه ای تیره سینه درد ضعف شدید

قهوه ای ینی خون میومد قهوه ای بود؟ 

یا یه خون ابه قهوه ای بود؟ 

ترشح چه رنگی؟اره قبلا هم عقب مینداختم ولی هروقت درد داشتم پریود میشدم، الان دو سری درد گرفتتم چند رو ...

میگن ترشح سفید یا یکم بی رنگ نمیدونم والا

ب نطرم دوباره بیبی چک بزن