2777
2789

بس گفتن دروغه تعطیل شد

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ بود یعنی

فکر نمیکنم اگر باشه هم تو جامعه این موضوع ها زیاده 

فقط ریلکسی آقاهه شایدم هم سیاستش بود جالب بود 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
هیچی در مورد یه ادمی بود بنام عمو حسن که خودش رو به شیرین عقلی زده بود و به بچه کوچیک ها نزدیک میشد ...

میگفت پدر و مادرها زیادی اعتماد داشتند من به عمو حسن نزدیک شدم و ازش شنیدم به نامادری اش تحاوز کرده و احتمالا بچه های کوچیک رو دستمالی هم میکرده ...

میگفت میبرده بالای سرسره های بزرگ اون بالا یه کارهایی میکرده و ...

واضح نمیگفت 

حتی یه پسر ۱۲ همی که برا دید زدن دختر بچه های کوچیک  میومده...

با توجه به تابستون و هوای گرم که لباس کمتر می پوشن

❤❤❤