2777
2789
عنوان

دختر خالم:)نهمی ها بیان یا دانش آموز ها

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 26 پست
بگو اگه نره اون مدارس هم احتمال قبولیش تو کنکور هستاین مدت باقی مونده رو درس بخونه حتما قبول میشه شب ...

نمونه دولتی با همین درصدا واسه انسانی ممکنه بیاره؟

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونه دولتی با همین درصدا واسه انسانی ممکنه بیاره؟

نمیدونم والا هیچکی نمیدونه فقط ازمون بزنه چقدر مونده تا ازمونش ؟شروع کنه بخونه بهش بگو اگه میخوای قبول شی تا روز ازمونت درس بخون اگه نه هم گریه رو بذار کنار

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
همین میخواد بره انسانی دلم داره واسش ریش ریش میشه هی گریه میکنه اعصابم خورده

نمیدونم راستش ولی فکر کنم انسانی رو بیاره

بهش بگو ذره ای ارزش نداره.. فقط اسم قبولی تو اون مدرسه و بودن توش قشنگه بقیش فقط عذابه و استرس.. بپرس تو این سایت چند نفر با خود مدرسه پیش رفتن و تو کنکور موفق شدن؟ مدرسه های خیلی خوب کلان شهرا بحثش جداستا ولی مابقی مدارس مفتم نمیرزن و فقط اسماشون فرق داره.. همه این حرفا که فلان مدرسه خوبه و .. ی درصد واقعی نیست.. ببین من تیزهوشانم افتضاح ترین دبیرا شهرمون با پارتی اومدن شدن دبیر تخصصی.. فک کن ۳ سال الکی وقت هدر میدیم که نهایت ی معلم خوب داشته باشیم.. جو رقابتی فقط خوبه که اونم الان انقدر آزمون هست که همون نیاز به رقابتم تامین میشه.. بهش بگو خوب خوب درساشو بخونه که بتونه تو کنکور نتیجه بگیره

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

احتمالش زیاده

وای خدا از دهنت بشنوه منم بهش میگم هی نشسته پیشم آبغوره گرفته انگار منی که نمونه دولتی خوندم چه پخی شدم این میخواد بشه....

نمیدونم راستش ولی فکر کنم انسانی رو بیارهبهش بگو ذره ای ارزش نداره.. فقط اسم قبولی تو اون مدرسه و بو ...

منم همینو میگم بهش ولی میگه دوس ندارم برم سهمیه مدرسمون هی میگه اونجا دخترا خرابن بسارن...

نمیدونم والا هیچکی نمیدونه فقط ازمون بزنه چقدر مونده تا ازمونش ؟شروع کنه بخونه بهش بگو اگه میخوای قب ...

از فردا شروع کنه خوبه؟؟

باهاش خودم کار میکنم. 

یک تیر آزمونشه.

از فردا شروع کنه خوبه؟؟باهاش خودم کار میکنم. یک تیر آزمونشه.

وقتش کمه واقعا. جزوه بگیره بخونه ازکانالای تلگرام

تمین الانم دیره حداقل یه ذره بخونه خودشو بکشه بالا . قبولم نشد بیخیال بابا کنکور که نیس

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
وقتش کمه واقعا. جزوه بگیره بخونه ازکانالای تلگرامتمین الانم دیره حداقل یه ذره بخونه خودشو بکشه بالا ...

اره باید همین الان باهاش کار کنم ممنون عزیزم:)