2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

231 بازدید | 5 پست

ناشکری نمی کنم میدونم باید قدر بچه داشتنمو بدونم می دونم باید بخاطر سلامتیشون خدا رو هزار بار شکر کنم اینا همه رو می دونم ولی بریییییییدم خسته م روح و روانم نابوده پسرمو دو هفته ست از شیر گرفتم هر روز کلی گریه می کنه گریه ی شدید و فقط با بیرون رفتن ساکت میشه بسیااااار بدغذا بسیااااار بدخواب خدایا منم ظرفیتی دارم غریب و دست تنهام چرا کمکم نمیکنی😭😭😭😭😭

عزیزم مادر بودن مسئولیت خیلی سختیه اونم در کنار خانه‌داری 

و بنظرم اگه بتونی فکر اینکه پسرکوچولوت خیلی گریه میکنه یا بد غذا رو توی ذهنت عوض کنی خیلی میتونه کمکت کنه 

گاهی وقتا بیشتراز اینکه واقعیت اذیتمون کنه طرز فکرمون اذیتمون میکنه 

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
عزیزم مادر بودن مسئولیت خیلی سختیه اونم در کنار خانه‌داری و بنظرم اگه بتونی فکر اینکه پسرکوچولوت خیل ...

چقدر درست گفتی ذهنیت خودم خیلی خراب شده مدام فکر میکنم یه قربانی ام یه آدم محکوم به خونه نشستن و بچه داری کردن افسردگی گرفتم حالم بده هیچ تفریحی ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر درست گفتی ذهنیت خودم خیلی خراب شده مدام فکر میکنم یه قربانی ام یه آدم محکوم به خونه نشستن و بچه ...

قربونت گلم 

مسئولیتی که توی زندگی بهت داده شده چیز کمی نیست در کنار مادر بودن الگوی برای بچه‌هات 

و همراهی برای همسرتون

اگه شما کم بیارین زندگیتون، خونتون میریزه بهم 

سعی کن از همسرت کمک بگیری ایشون خیلی میتونه به تو کمک کنه اما این کمک خواستنه جوری نباشه که تبدیل بشه به دعوا چرا مردا بخاطر این گرونی‌ها واقعا کلافن 

امشب که اومدن خونه بهشون بگو که به تفریح نیاز دارین

حتی شده پارک نزدیک خونتون با غذایی که خودتون تو خونه درس کردین 

مطمئن باشین با چیزهای ساده هم حالت خوب میشه فقط به خودتون تلقین نکنین که من افسرده‌ام 

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم حرفاتون قشنگه😘❤

خواهش میکنم مهربون خانوم💞

تو مادری و ی مادر خیلی قویه فقط این‌و به یاد داشته باش💗