2777
2789
عنوان

به نظرتون نیاز دارم

65 بازدید | 7 پست

سلام

من چن هفته پیش مادرم از وجود د.و.س .پ.س.ر.م مطلع شد و خیلی اوضاع داغونی داشتم

تصمیممون ازدواجه ولی بخاطر کنکورم منتظر شدیم تا بعد کنکور ب پدرم بگم خونواده اون همه در جریان من هستن

از دیشب یه ریز غر میزنه ک بعد کنکور ت محرم و صفره نمیشه بیایم میوفته دوماه دیگ تو باعث شدی خونوادت بفهمن و...

درحالیکه من پریود بودم گف برات جگر و خوراکی بیارم من گفتم ن دوس نداشتم خوراکی برام بخره غرورم اجازه نمیداد

انقد گفتم ن مرسی نتراحت شد اخرش قبول کردم

خوراکی ک اوردم خونه ابمیوه بزرگ داخلش بود مادرم دید و شک کرد بعدش دیگ خودم همه چیو گفتم بهش

الان هی گیر میده ک تو مراقب نبودی تا دوماع دیگ چطور صبر کنم

خیلی کلافم نمیدونم چیکار کنم😭

میشه برای رسیدن منو عشقم صلوات بفرستین❤️🥺دعام کنید🥹هرکی صلوات فرستاد بهم بگ منم براش صلوات میفرستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو درستو بخون ازدواج کنی که چی بشه بری بشور بساب کنی😑😑

دوسش دارم یکسال و نیمه ک باهمیم

میشه برای رسیدن منو عشقم صلوات بفرستین❤️🥺دعام کنید🥹هرکی صلوات فرستاد بهم بگ منم براش صلوات میفرستم
چی بگم خوددانی اسکرین رو بزار

صفحه اول اسکرین بزارم نمیره گوگل؟

درسسسسست بخون 

یه حرفه یادبگیر

به درامد برس 

مستقل شو 

رانندگی یادبگیر

ورزش کن 

چی تو ازدواجههههه باور کن مسئولیت و اعصاب خوردی زمان مااینطور نبود که کسی بهمون بگه باید میپریدیم شوهرو میکردیم و بچه اخه چرا این نسل کخ انقدر شرایزشون محیاسس میخوان به خودشون ظلم کننن

درسسسسست بخون یه حرفه یادبگیربه درامد برس مستقل شو رانندگی یادبگیرورزش کن چی تو ازدواجههههه باور کن ...

من ورزش و رانندگیمو دارم

درسمم میخونم مشکلی نیس

ما یکسال و نیمه باهمیم خیلی دوسش دارم واقعا بدون اون نمیتونم زندگی کنم

اونم همینجوریه نسبت ب من