2777
2789

من چهره م خوبه در حد خودم خوشگلم و معمولی. اگه عمل کنم و... قطعا خوشگلتر میشم . مثل خیلی از کسایی ک دورم هستن (همشون عملی. البته قبل تر از عمل اصلا قشنگ نبودن) ک الان خودشونو میگیرن واسمون انگار مادرزادی خوشگل بودن😐خدایی ادم زورش میگیره. ولی اصلا دلم راضی نیست ب عمل. من خودمو همینجوری دوست دارم از یطرفم میگم با عمل خب قشنگترم میشم برم عمل کنم :/ شما هم اینجورین یا فقط منم میرم اینستا میام ب اینچیزا فکرمیکنم🥴

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نچرالم

نچرال هم میمانم👀

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

منم اونجوریم

من عمل هایی که طبیعی هستن دوست دارم 

از اونایی که شبیه پلاستیک میشن خوشم نمیاد اصلا

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
ترجیح میدم نچرال معمولی باشم تا عملی 😐🤷🏻‍♀️

ولی توجه کردی اینا ک عملین همه میگن وای فلانی چقدر قشنگه چقدر خوشگله. 🥴 دیگه هیشکی نمیگه عملیه

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

همین معمولی ،مگه معمولی چشه؟

درسته همه ذاتا میل دارن ب زیبایی اما من که حاضر نیستم برم عمل و ... برا خوشگلی ،خوشگل نیستم ولی لازمم نمیبینم خوشگل شم😂😂😂😂😂

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

یعنی اینستا میری فقط به قیافه ی ادما توجه میکنی؟

این همه چیز خوب میشه یاد گرفت

دیدتو عوض کن عزیزم ظاهرت مشکلی نداره همینجوری بپذیر و خوشحال باش

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ولی توجه کردی اینا ک عملین همه میگن وای فلانی چقدر قشنگه چقدر خوشگله. 🥴 دیگه هیشکی نمیگه عملیه

نه والا 

اصلا هم قشنگ نیستن همه عمل و پروتز و .... 😐 من که میبینم حالم بد میشه 

اصلا خیلیییی غیر عادی دیده میشن 😂

•💎•