2777
2789
عنوان

ترجیح میدین جذاب عملی باشین یا نچرال و معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 33 پست
همین معمولی ،مگه معمولی چشه؟درسته همه ذاتا میل دارن ب زیبایی اما من که حاضر نیستم برم عمل و ... برا ...

یکی از اشنا های ما حالا غیبتشم نباشه خدا منو ببخشه. خیلی چیز بود. قشنگ نبود. خلاصه این رفت هرنوع عملی ک بگی کرد رژیمم گرفت . الان بیا نگاش کن عین جوجه ی تازه متولد شده شده😂انقدر تغییر کرده خدایی هم خوشگل شده. همین میرسه ب ما بااینکه خب ماهم خوشگلیم زشت نیستیم واقعا. یجوری خودشو میگیره نکاه از بالا ب پایین میکنه انگار مادر زادی اینجوری بوده ما قبلشو ندیدیم. کاش میشد عکسشو بذارم حیف😂

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فرهنگ اشتباه جا افتاده تو کشور ما دیگه .

کسی ک بینیش انحراف داره کجه شکسته ولی خوشگله چرا نره بینیشو عمل کنه ک زیبایی صورتش کامل تر بشه.

اما اونایی که میرن چشماشونو میکشنن و دماغاشون مثل خوک میشه و . . 

تو ارایشم همینجورین ، فرهنگ کره ای ها میاد ایران کاش همه چیش بیاد ، میبینی ابرو ندارن نمیرن میکرو کنن مداد میکشن چشماشون ریزه با ارایش درشتش میکنن صورت خودشونو ولی قبول دارن دوست دارن 

اون وقت اینجام اندازه باس.ن مرغ ژل میزنن تو لب

.

نه والا اصلا هم قشنگ نیستن همه عمل و پروتز و .... 😐 من که میبینم حالم بد میشه اصلا خیلیییی غیر عادی ...

منم همینجوریم ولی دقیقا همه اطرافیانم ب اینجور ادما میگن وای اون دختره رو ببین چقدر خوشگله. اونوقت قیافه من🤯

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
این فرهنگ اشتباه جا افتاده تو کشور ما دیگه .کسی ک بینیش انحراف داره کجه شکسته ولی خوشگله چرا نره بین ...

اره درسته. منم نمیکم عمل نکنن بکنن قیافه خودشونه جالا میخوان لب شتری باشن دماغشون نخود باشه روی اون صورت بزرگ یا هرچی. فقط چرا یجوری مارو نگاه میکنن انگار ما شبیه میمونیم اونا حوری بهشتی😂

چشششم

شما دوتا این وسط دارین چیکارمیکنین جمع کن اون نون و ماستو😂

اره درسته. منم نمیکم عمل نکنن بکنن قیافه خودشونه جالا میخوان لب شتری باشن دماغشون نخود باشه روی اون ...

معیارای زیباییم بهم میزنن اخه

کی گفته باید چشم کشیده باشه دماغ ریز لب اندازه با.سن مرغ چونه شبیه V 

.

معیارای زیباییم بهم میزنن اخهکی گفته باید چشم کشیده باشه دماغ ریز لب اندازه با.سن مرغ چونه شبیه V

اره دقیقا.