پتوجه منظورت نمیشم اما هر بخشی که بری دروس تعوری خودش رو هم در کنارش داره دیگه مثلا همین امروز یه تف ...
منظورم درس های تئوری هستن که دانشگاه برگزار میشن نه پایان بخش و امتحاناتش
مثل دوران علوم پایه یعنی میری دانشگاه همچین چیزی هس اکسترنی ؟
گفتی گنه کنی به دوزخ برمت این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
بله در پایان ترم میرن سالن الکترونیک امتحانات و اونجا امتحان می دن. دوره هایی که برای مرور می گذرونی ...
شما باز متوجه سوال من نشدی 🫠
منظورم اینه مثل دوران علوم پایه مثلا کلاس تئوری داشته باشن برن دانشگاه
نمیدونم روش تحقیقی پزشک قانونی چیزی
گفتی گنه کنی به دوزخ برمت این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
بله در پایان ترم میرن سالن الکترونیک امتحانات و اونجا امتحان می دن. دوره هایی که برای مرور می گذرونی ...
شما باز متوجه سوال من نشدی 🫠
منظورم اینه مثل دوران علوم پایه مثلا کلاس تئوری داشته باشن برن دانشگاه
نمیدونم روش تحقیقی پزشک قانونی چیزی
من هم همین رو گفتم دیگه بله دارن ولی کم کلاس های تعوری توش همکاری و تعمل بیشتری داره نسبت به کلاس ها ...
ممنون🌱